Η Apple ετοιμάζει τη δεύτερη εκδήλωση για νέα προϊόντα με τον πανίσχυρο M3 επεξεργαστή της

Η Apple ετοιμάζει τη δεύτερη εκδήλωση για νέα προϊόντα με τον πανίσχυρο M3 επεξεργαστή της

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει μια δεύτερη εκδήλωση για να παρουσιάσει νέα προϊόντα, μόλις ένα μήνα μετά την παρουσίαση της νέας σειράς iPhone 15. Αυτή η εκδήλωση θα γίνει διαδικτυακά στις 30 Οκτωβρίου στις 5 μμ (ώρα Ειρηνικού), μια απόφαση που δημιουργεί προσδοκίες για το τι πραγματικά θα ανακοινωθεί.

Οι αναλυτές πιστεύουν ότι η επιλογή αυτής της ώρας για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης δείχνει ότι η Apple δεν σχεδιάζει να ανακοινώσει κάτι τεράστιο, όπως ένα ολοκαίνουργιο προϊόν. Όμως, αυτή η εκδήλωση προσφέρει στην Apple την ευκαιρία να εστιάσει σε άλλη μια σειρά προϊόντων που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κοινού.

Το σλόγκαν της εκδήλωσης, “Scary Fast” (τρομακτικά γρήγορα), είναι μια γνωμική φράση που αναδεικνύει την ταχύτητα των νέων προϊόντων. Αναμένεται ότι η προσοχή θα επικεντρωθεί στα νέα μοντέλα των Mac με τον πανίσχυρο M3 επεξεργαστή της Apple, που υπόσχονται εξαιρετικές επιδόσεις και ταχύτητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα προϊόντα της Apple, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο economistas.gr. Stay tuned!