Μειωμένη τιμή για το PlayStation 5 κατά τη Black Friday – Μεγάλα κέρδη για τους αγοραστές

Μειωμένη τιμή για το PlayStation 5 κατά τη Black Friday – Μεγάλα κέρδη για τους αγοραστές

Κατά τη διάρκεια της φετινής Black Friday, οι λάτρεις του gaming έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το επιθυμητό PlayStation 5 σε μειωμένη τιμή. Η προσφορά αυτή έχει δημιουργήσει αίσθηση και είναι ήδη αντικείμενο συζήτησης.

Αυτή τη στιγμή, το PlayStation 5 κοστίζει 429 ευρώ, σε σύγκριση με την αρχική τιμή των 549 ευρώ, προσφέροντας ένα καθαρό κέρδος 120 ευρώ για τους αγοραστές. Επιπλέον, αν αποκτηθεί από το Γερμανό, υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής 15% σε κάρτες Eurobank. Το μαθηματικό υπολογισμό μας δείχνει ότι αυτή η επιστροφή αποτελεί περίπου 65 ευρώ, προσφέροντας συνολικά ένα κέρδος περίπου 185 ευρώ.

Σε περίπτωση που έχετε επαγγελματικό ΑΦΜ και δικαιούστε απαλλαγή ΦΠΑ, δυστυχώς η τιμή δεν μπορεί να μειωθεί περισσότερο από 349 ευρώ, το όριο της επιστροφής της Eurobank.

Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε περισσότερα προνόμια. Μπορείτε να επωφεληθείτε από οικονομικές προσφορές, όπως ένα επιπλέον ασύρματο χειριστήριο DualSense για το PlayStation 5, το οποίο προσφέρεται με έκπτωση στα 49,9 ευρώ από 69,9 ευρώ. Παρόλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί ότι το bundle που περιλαμβάνει και τα δύο αντικείμενα κοστίζει 489 ευρώ, παρουσιάζοντας μια μικρή αύξηση της τιμής κατά 10 ευρώ.

Έτσι, μπορείτε να αποκτήσετε το PlayStation 5 με ένα κέρδος περίπου 140 ευρώ, περνώντας από τα 429 ευρώ στα 479 ευρώ. Σε συνδυασμό με την απαλλαγή ΦΠΑ και την επιστροφή με κάρτες Eurobank, η τελική τιμή μειώνεται στα 309 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κερδίσετε περίπου 310 ευρώ, μια σημαντική οικονομία για τους αγοραστές.

Σημείωση: Το παραπάνω άρθρο είναι βασισμένο σε γεγονότα, αλλά έχει διαφοροποιηθεί και παρουσιάζει μια νέα προοπτική σχετικά με τη μειωμένη τιμή του PlayStation 5 κατά τη Black Friday. Ωστόσο, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι οι τιμές και οι προσφορές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή και το κατάστημα αγοράς. Συνιστούμε να ελέγξετε τις τρέχουσες προσφορές πριν προχωρήσετε στην αγορά.