Ακυρώνεται το Odyssey: Το Καινούργιο Εγχείρημα της Blizzard

Ακυρώνεται το Odyssey: Το Καινούργιο Εγχείρημα της Blizzard

Το “Odyssey”, το καινούργιο και φιλόδοξο παιχνίδι της Blizzard, ακυρώνεται. Αυτή η απόφαση έρχεται μετά την αποχώρηση του προέδρου Mike Ybarra και του Allen Adham, chief designer officer και συνιδρυτή της εταιρίας Blizzard.

Το “Odyssey” είχε ως στόχο να είναι το πρώτο παιχνίδι επιβίωσης της Blizzard, βασισμένο σε ένα εντελώς νέο σύμπαν. Πρόκειται για το πρώτο ολοκαίνουργιο IP της εταιρίας από το 2016, όταν κυκλοφόρησε το Overwatch. Παρόλο που λίγες πληροφορίες είχαν δοθεί για το παιχνίδι αυτό, είχαν δημοσιευθεί μερικά concept art που άφηναν αισιόδοξες εντυπώσεις.

Αν και η απόφαση αυτή είναι ένα αποτέλεσμα του πρόσφατου κύματος απολύσεων στη Microsoft Gaming, δεν πρέπει να ξεχνάμε τις εταιρίες Activision Blizzard και Zenimax, οι οποίες επίσης επηρεάστηκαν από αυτές τις απολύσεις. Η Microsoft απέλυσε 1.900 εργαζόμενους από το gaming τμήμα της, προκαλώντας ανησυχία στην gaming βιομηχανία.

Παρά τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στην gaming βιομηχανία, η Blizzard έχει πολλά υποσχόμενα projects σε πρώιμα στάδια ανάπτυξης. Ένα μέρος του προσωπικού που εργαζόταν στο “Odyssey” θα μεταφερθεί σε αυτά τα νέα projects, σύμφωνα με την ανακοίνωση του προέδρου των Microsoft Studios, Matt Booty.

Αν και αυτή η είδηση είναι απογοητευτική για τους οπαδούς της Blizzard, είναι σαφές ότι η εταιρία είναι πρόθυμη να επενδύσει σε νέα και υποσχόμενα projects που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον της κοινότητας. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από την Blizzard και την ενθουσιώδη και καινοτόμο δραστηριότητά της στον κόσμο των παιχνιδιών.

Ερωτήσεις και απαντήσεις βασιζόμενες στα κύρια θέματα και πληροφορίες που παρουσιάζονται στο άρθρο:

1. Ποια είναι η αιτία της ακύρωσης του παιχνιδιού “Odyssey”;
– Η απόφαση αυτή είναι ένα αποτέλεσμα του πρόσφατου κύματος απολύσεων στη Microsoft Gaming.

2. Ποιος είναι ο ρόλος των εταιριών Activision Blizzard και Zenimax;
– Και οι δύο εταιρίες έχουν επηρεαστεί από τις απολύσεις που έγιναν στην Microsoft Gaming.

3. Πόσοι εργαζόμενοι απολύθηκαν από την Microsoft;
– Η Microsoft απέλυσε 1.900 εργαζόμενους από το gaming τμήμα της.

4. Τι θα συμβεί με το προσωπικό που εργαζόταν στο “Odyssey”;
– Ένα μέρος του προσωπικού θα μεταφερθεί σε άλλα νέα projects που βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης.

5. Ποιο είναι το συμπέρασμα για την εταιρία Blizzard;
– Παρά τις δυσμενείς συνθήκες στην gaming βιομηχανία, η Blizzard εξακολουθεί να έχει πολλά υποσχόμενα projects σε πρώιμα στάδια ανάπτυξης.

Key terms/jargon:
– Blizzard: Blizzard είναι μια εταιρία παιχνιδιών που ανήκει στην Activision Blizzard, γνωστή για τίτλους όπως το World of Warcraft, το Diablo και το Overwatch.
– Odyssey: Το Odyssey αναφέρεται στο παιχνίδι που ακυρώθηκε και ήταν ένα φιλόδοξο παιχνίδι επιβίωσης της Blizzard.
– IP: Σε αυτό το περιβάλλον, αναφέρεται σε ένα ολοκαίνουργιο δημιούργημα ή σενάριο.

Προτεινόμενα σχετικά συνδέσμους:
Blizzard
Activision Blizzard
World of Warcraft
Diablo
Overwatch