Τα νέα παιχνίδια που προστίθενται στο PS Plus για τον Οκτώβριο

Τα νέα παιχνίδια που προστίθενται στο PS Plus για τον Οκτώβριο

Η Sony ανακοίνωσε πρόσφατα τη λίστα με τα παιχνίδια που θα προστεθούν στη συνδρομητική υπηρεσία PS Plus για τον μήνα Οκτώβριο. Αυτή η ανακοίνωση έχει δυνητικά μεγάλο ενδιαφέρον για τους κατόχους της PlayStation συσκευής τους, καθώς αυξάνει τις επιλογές τους για νέα παιχνίδια που μπορούν να απολαύσουν.

Μεταξύ των παιχνιδιών που θα είναι διαθέσιμα για κατέβασμα από τις 21 Οκτωβρίου, ξεχωρίζουν το Teardown για το PS5, το Dragon’s Dogma: Dark Arisen, το Mobile Suit Gundam: Extreme vs. Maxi Boost On, το Dead Island: Riptide Definitive Edition και το Superliminal για το PS4 και το PS5. Επιπλέον, το Eiyuden Chronicle: Rising, το Nobunaga’s Ambition: Taishi, το Alternate Jake Hunter: Daedalus The Awakening of Golden Jazz και το River City Melee Mach!! θα είναι επίσης διαθέσιμα για το PS4.

Για τους λάτρεις των κλασικών παιχνιδιών, το PS Plus Premium|Classics θα περιλαμβάνει τα Grandia, Jet Moto, Up, Klonoa Phantasy Reverie Series και PaRappa the Rapper 2 για το PS4 και το PS5.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτές οι προσθήκες παιχνιδιών ενδέχεται να κάνουν τους κατόχους της PlayStation πιο ευχαριστημένους και ενθουσιασμένους για τη συνδρομητική υπηρεσία PS Plus.

Για περισσότερες πληροφορίες και νέα γύρω από το PlayStation, μπορείτε να ακολουθήσετε το PSaddict.gr σε Facebook, YouTube, Instagram και στην κοινότητα τους.

FAQ:

Ποια παιχνίδια θα προστεθούν στο PS Plus για τον Οκτώβριο;
– Μεταξύ των παιχνιδιών που θα προστεθούν είναι το Teardown, το Dragon’s Dogma: Dark Arisen, το Mobile Suit Gundam: Extreme vs. Maxi Boost On, το Dead Island: Riptide Definitive Edition και το Superliminal.

Ποια άλλα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα για κατέβασμα για το PS4;
– Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμα το Eiyuden Chronicle: Rising, το Nobunaga’s Ambition: Taishi, το Alternate Jake Hunter: Daedalus The Awakening of Golden Jazz και το River City Melee Mach!!.

Τι παιχνίδια περιλαμβάνονται στο PS Plus Premium|Classics;
– Το PS Plus Premium|Classics περιλαμβάνει τα Grandia, Jet Moto, Up, Klonoa Phantasy Reverie Series και PaRappa the Rapper 2.