Η επανασύνδεση δύο ηθοποιών στην πίστα του Ηρωδείου

Η επανασύνδεση δύο ηθοποιών στην πίστα του Ηρωδείου

01.11.2023 – 08:21

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από τη δημόσια σφαίρα, δύο αγαπημένοι ηθοποιοί επανασυναντήθηκαν και αγκάλιασαν στη σκηνή του Ηρωδείου. Παρά τις πρόσφατες φήμες χωρισμού, φαίνεται ότι η αμοιβαία αγάπη, ο σεβασμός και η εκτίμηση εξακολουθούν να υπάρχουν μεταξύ τους, παρά την απροθυμία τους να συζητήσουν για την προσωπική τους ζωή.

Ο Αναστάσης Ροϊλός και η Εριέττα Μανούρη, που συναντήθηκαν στα γυρίσματα των “Άγριων Μελισσών”, δεν είχαν δώσει πολλές πληροφορίες για τη σχέση τους και στα επόμενα χρόνια επέλεξαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Ωστόσο, η πρόσφατη επίσκεψή τους στο Ηρώδειο αποκάλυψε την εξακολούθηση της φιλίας και του αμοιβαίου σεβασμού.

Ο φακός του YOU τους απαθανάτισε να ανταλλάσσουν γρήγορα χαιρετισμούς αμέσως μετά την παράσταση, αλλά καμία από τις δύο πλευρές δεν αποκάλυψε περισσότερα. Οι δυο τους φαίνεται να έχουν περάσει πέρα από τυχόν πικρίες και εριδες, υπογραμμίζοντας την ευγένεια και τον επαγγελματισμό τους.

Παρόλο που πλέον βρίσκονται σε διαφορετικές σειρές, είναι εμφανές ότι ο Ροϊλός και η Μανούρη διατηρούν ισχυρούς δεσμούς. Ο Ροϊλός συνεχίζει την καριέρα του στις “Μέλισσες” ανάμεσα στους συνεργάτες του, ενώ η Μανούρη ενσαρκώνει τον ρόλο της “Μάγισσας” στον ΑΝΤ1. Παρόλο που παρακολουθούν τις τηλεοπτικές τους σειρές σε διαφορετικούς σταθμούς, αναμφίβολα η αγάπη τους για την τέχνη και την εργασία τους παραμένει αδιάσειστη.

Περισσότερα Δείτε στο τεύχος YOU που κυκλοφορεί.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο καιρό είχαν να εμφανιστούν μαζί οι Αναστάσης Ροϊλός και Εριέττα Μανούρη;

Οι Αναστάσης Ροϊλός και Εριέττα Μανούρη είχαν να εμφανιστούν μαζί σε δημόσια εμφάνιση για περίπου ένα χρόνο.

Ποιες είναι οι τρέχουσες σειρές που συμμετέχουν;

Ο Αναστάσης Ροϊλός συνεχίζει να είναι στη σειρά “Μέλισσες”, ενώ η Εριέττα Μανούρη πρωταγωνιστεί στο “Μην αρχίζεις την μουρμούρα”.

Ποιες είναι οι πρόσφατες φήμες που κυκλοφόρησαν για το ζευγάρι;

Πρόσφατες φήμες για το ζευγάρι αναφέρουν ότι έχουν χωρίσει, αλλά οι ηθοποιοί αποφάσισαν να μην σχολιάσουν δημόσια το θέμα και να διατηρήσουν την ιδιωτικότητά τους.