Ταξίδεψε πολύ ο συνιδρυτής της Apple Στιβ Βόζνιακ – Μεταφορά στο Μεξικό, απαραίτητη επιστροφή

Ταξίδεψε πολύ ο συνιδρυτής της Apple Στιβ Βόζνιακ – Μεταφορά στο Μεξικό, απαραίτητη επιστροφή

Ο συνιδρυτής της Apple, Στιβ Βόζνιακ, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από μια ομιλία του στο Μεξικό για το Παγκόσμιο Επιχειρηματικό Φόρουμ, καθώς άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία. Η σύζυγός του αποφάσισε να τον μεταφέρει επειδή εμφάνισε συμπτώματα που την ανησύχησαν.

Αρχικά, ο Στιβ Βόζνιακ φάνηκε αντίθετος στην ιδέα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, διαβεβαιώνοντας τη σύζυγό του πως θα είναι καλά. Ωστόσο, η επίμονη παρέμβαση της συζύγου του οδήγησε στη λήψη της απόφασης για τη μεταφορά του.

Οι γιατροί του νοσοκομείου, που πραγματοποίησαν αμεσότατα εξετάσεις, παρακολουθούν προσεκτικά την κατάστασή του. Σε απόγνωση πολλοί συνεργάτες του από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής πετάνε με ιδιωτικό τζετ προκειμένου να ενημερωθούν απευθείας για την υγεία του.

Ο Στιβ Βόζνιακ, ο οποίος ήταν συνιδρυτής της Apple μαζί με τον αείμνηστο Στιβ Τζομπς, εξετάζεται περαιτέρω στο νοσοκομείο. Εάν κριθεί απαραίτητο, υπάρχει πιθανότητα να μεταφερθεί πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για περαιτέρω εξετάσεις και θεραπεία.

Παρά το γεγονός ότι ο Στιβ Βόζνιακ, ως συνιδρυτής της Apple, είναι σημαντικός παράγοντας στον χώρο της τεχνολογίας, οι λεπτομέρειες σχετικά με την ακριβή αιτία της μεταφοράς του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

FAQ:
1. Ποιος είναι ο Στιβ Βόζνιακ;
Ο Στιβ Βόζνιακ είναι συνιδρυτής της Apple, μίας από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες στον κόσμο.

2. Για ποιο λόγο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο;
Ο Στιβ Βόζνιακ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας που άρχισε να αισθάνεται μετά από μια ομιλία του στο Μεξικό.

3. Τι γίνεται τώρα με την υγεία του;
Οι γιατροί παρακολουθούν προσεκτικά την κατάσταση της υγείας του και πραγματοποιούν εξετάσεις για περαιτέρω διευκρίνιση της κατάστασης του.

Source: Το TMZ, https://www.tmz.com