Δωρεάν απεριόριστα data και 15.000 κρυστάλλους: Η ξεχωριστή προσφορά της Vodafone

Δωρεάν απεριόριστα data και 15.000 κρυστάλλους: Η ξεχωριστή προσφορά της Vodafone

Η Vodafone έρχεται με μία εκπληκτική προσφορά για όλους τους χρήστες της. Από τις 10 έως τις 15 Νοεμβρίου, μπορείτε να απολαύσετε απεριόριστα δεδομένα εντελώς δωρεάν για έξι ημέρες! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε την προσφορά μέσω της εφαρμογής MyCU.

Αυτό δεν είναι όλο όμως! Μαζί με τα απεριόριστα data, η Vodafone σας χαρίζει 15.000 κρυστάλλους για να τους αξιοποιήσετε στον διαγωνισμό CU kalokairistes. Έτσι, μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερες ευκαιρίες νίκης και να απολαύσετε μοναδικά δώρα από την Vodafone.

Οι χρήστες που επωφελούνται από αυτή την προσφορά θα έχουν προτεραιότητα στην κατανάλωση των MB της προσφοράς, ακόμα και εάν έχουν υπολειπόμενα MB από άλλα πακέτα. Φυσικά, είναι σημαντικό να σημειωθεί πως αυτή η εντυπωσιακή προσφορά δεν ισχύει για χρήση εκτός Ελλάδος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μία φορά και μέχρι τη λήξη της ισχύος της. Για να μην χάνετε καμία εξέλιξη στην τεχνολογία, μπορείτε να ακολουθήσετε το Techmaniacs.gr στο Google News και να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: techmaniacs.gr/feed/

FAQ:
1. Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω την προσφορά;
Για να ενεργοποιήσετε την προσφορά, χρειάζεται να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή MyCU από την Vodafone.

2. Υπάρχουν περιορισμοί χρήσης της προσφοράς;
Η προσφορά ισχύει μόνο για ενεργοποιήσεις από 9 έως 15 Νοεμβρίου και δεν ισχύει για χρήση εκτός Ελλάδος.

3. Πόσες φορές μπορώ να ενεργοποιήσω την προσφορά;
Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την προσφορά μόνο μία φορά μέχρι τη λήξη της ισχύος της.