Χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας One UI 6.0: Πότε θα λάβουν την αναβάθμιση οι συσκευές Galaxy

Χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας One UI 6.0: Πότε θα λάβουν την αναβάθμιση οι συσκευές Galaxy

Η Samsung έχει ήδη κυκλοφορήσει τη σταθερή έκδοση του Android 14 (One UI 6.0) για τη σειρά Galaxy S23 στις περισσότερες μεγάλες αγορές, αλλά πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η ανάπτυξη για άλλα μοντέλα; Η εταιρεία μοιράστηκε πρόσφατα το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του One UI 6.0 για αρκετές συμβατές συσκευές Galaxy.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η ενημέρωση One UI 6.0 αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν το τέλος του έτους για πολλά μοντέλα Galaxy A, Galaxy S και Galaxy Z. Παράλληλα, η Samsung έχει ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές για τα διάφορα μοντέλα, προκειμένου να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του συστήματος.

Ο επίσημος διαχειριστής του Samsung Community forum αποκάλυψε το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του One UI 6.0 για την ευρωπαϊκή αγορά. Ωστόσο, οι ημερομηνίες αυτές πιθανόν να διαφέρουν για άλλες χώρες παγκοσμίως.

Στο χρονοδιάγραμμα παρουσιάζονται οι εκτιμώμενες ημερομηνίες κυκλοφορίας για κάθε μοντέλο. Ανάμεσα στα πρώτα μοντέλα που αναμένεται να λάβουν την ενημέρωση είναι τα Galaxy A34 5G, Galaxy A54 5G, Galaxy S22, Galaxy S22 Ultra, Galaxy S22+, Galaxy S23 FE, Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5. Το πλήρες χρονοδιάγραμμα περιλαμβάνει επίσης τις εκτιμώμενες ημερομηνίες για άλλες συσκευές Galaxy, όπως τα Galaxy A13 5G, Galaxy A33 5G, Galaxy A52, Galaxy A52s 5G, Galaxy A53 5G, Galaxy A72, Galaxy S21 5G, Galaxy S21 FE 5G, Galaxy S21 Ultra 5G, Galaxy S21+ 5G, Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4, Galaxy A13, Galaxy A23 5G, Galaxy A25 5G, Galaxy A52 5G, Galaxy Tab A7 Lite, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Z Fold3 5G, Galaxy A04s και Galaxy XCover5.

Συνοψίζοντας, η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το One UI 6.0 σε πολλές συμβατές συσκευές Galaxy πριν το τέλος του έτους. Το χρονοδιάγραμμα που μοιράστηκε αποτελεί εκτίμηση για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας στην ευρωπαϊκή αγορά, αλλά οι ημερομηνίες μπορεί να διαφέρουν για άλλες περιοχές. Οι φίλοι της Samsung αναμένουν με ανυπομονησία την αναβάθμιση του λογισμικού στις συσκευές τους.

Συχνές Ερωτήσεις

Πότε θα λάβω την ενημέρωση One UI 6.0 στη συσκευή μου;

Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας για τον πανευρωπαϊκό χώρο είναι περίπου εκτίμησεις και υπάρχει πιθανότητα να διαφέρουν για τις συγκεκριμένες χώρες. Η Samsung εργάζεται σκληρά για να διασφαλίσει ότι η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη για όλες τις συμβατές συσκευές πριν το τέλος του έτους.

Ποιες συσκευές Galaxy θα λάβουν το One UI 6.0;

Το One UI 6.0 θα είναι διαθέσιμο για πολλές συσκευές Galaxy, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων Galaxy A, Galaxy S και Galaxy Z. Μερικές από τις συσκευές που αναμένεται να λάβουν την ενημέρωση περιλαμβάνουν τα Galaxy A34 5G, Galaxy A54 5G, Galaxy S22, Galaxy S23 FE, Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5.

Θα χρειαστεί να κάνω κάποια ενέργεια για να λάβω την αναβάθμιση;

Όχι, η αναβάθμιση One UI 6.0 θα είναι διαθέσιμη ως μια αυτόματη ενημέρωση λογισμικού για τις συμβατές συσκευές Galaxy. Όμως, είναι σημαντικό να ελέγχετε τακτικά τις ενημερώσεις λογισμικού στις ρυθμίσεις της συσκευής σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την τελευταία έκδοση.

Πηγή: Samsung.com