Δημοσιεύτηκε νέο βίντεο από το Dune: Awakening με εντυπωσιακές νέες λειτουργίες

Δημοσιεύτηκε νέο βίντεο από το Dune: Awakening με εντυπωσιακές νέες λειτουργίες

Η γνωστή gaming εταιρία “Funcom” αποκάλυψε ένα νέο βίντεο από το αναμενόμενο παιχνίδι της, το Dune: Awakening. Το βίντεο παρουσιάζει τη διαδικασία κατασκευής μιας βάσης στον κόσμο του Arrakis, με τη δυνατότητα αναβάθμισης και προσαρμογής για να προστατευτείτε από τις απειλές του παιχνιδιού.

Από την αρχή του παιχνιδιού, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την ιδανική τοποθεσία για τη βάση σας. Καθώς προχωράτε στο παιχνίδι και εξερευνάτε τον τεράστιο κόσμο του, θα ανακαλύπτετε νέα υλικά που θα σας επιτρέπουν να αναβαθμίσετε τη βάση σας για καλύτερη προστασία.

Επιπλέον, το παιχνίδι σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας σπίτι και να το προσαρμόσετε στις ανάγκες και τη φαντασία σας. Ωστόσο, πρέπει να προσέξετε, καθώς η βάση σας θα αντιμετωπίζει μεγάλες απειλές όπως οι sandstorms και οι sandworms που θα επιτίθενται επάνω σας.

Η πρώτη closed-beta του παιχνιδιού πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και αναμένεται να ανοίξει ξανά για κάποιους περιορισμένους συμμετέχοντες μέσα στο 2024. Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, αλλά οι fans ανυπομονούν για να ζήσουν μια περιπέτεια στον μοναδικό κόσμο του Dune.

Συνηθισμένη εταιρία gaming, η “Funcom”, έκανε γνωστό ένα νέο βίντεο για το επερχόμενο παιχνίδι της, το Dune: Awakening. Το βίντεο παρουσιάζει τη διαδικασία κατασκευής μιας βάσης στον κόσμο του Arrakis, με τη δυνατότητα αναβάθμισης και προσαρμογής για να προστατευτείτε από τις απειλές του παιχνιδιού.

Κύρια θέματα που συζητήθηκαν στο άρθρο:

1. Ο τρόπος κατασκευής της βάσης στον κόσμο του Dune: Awakening.
2. Η δυνατότητα αναβάθμισης και προσαρμογής της βάσης για προστασία.
3. Η δημιουργία και προσαρμογή του δικού σας σπιτιού στο παιχνίδι.
4. Οι απειλές που θα αντιμετωπίσετε, όπως οι άμμοιες καταιγίδες και οι πλάσματα των άμμων.

Ούτε η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε οι λεπτομέρειες για την επόμενη closed-beta έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Όμως, οι οπαδοί ανυπομονούν να ζήσουν την περιπέτειά τους στον μοναδικό κόσμο του Dune.

Συναφείς σύνδεσμοι:

Funcom