Ο Wolverine της Insomniac Games και το ατίτλα παιχνίδι της Bend Studio θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον

Ο Wolverine της Insomniac Games και το ατίτλα παιχνίδι της Bend Studio θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον

Μια νέα διαρροή έρχεται να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τα επερχόμενα παιχνίδια της SONY και του PlayStation. Σύμφωνα με το προφίλ του Hung Nguy στο ArtStation, ο Wolverine της Insomniac Games αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024, ενώ το ακόμη άτιτλο παιχνίδι της Bend Studio αναμένεται το 2025.

Αν αυτές οι πληροφορίες είναι ακριβείς, τότε η Insomniac Games θα πραγματοποιήσει μια ακόμη επιτυχημένη κυκλοφορία, καθώς έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις με τη σειρά Spider-Man. Επίσης, αναμένουμε με ανυπομονησία το νέο παιχνίδι της Bend Studio, που αναμένεται να ξεχωρίσει για την πρωτοποριακότητά του.

Παρόλα αυτά, θα ήταν επιθυμητό να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τα σχέδια των PS Studios. Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες που διαρρέουν είναι ελάχιστες και αναμένουμε επίσημες ανακοινώσεις από την εταιρεία.

Τις σκέψεις σας για αυτά τα νέα μπορείτε να τις μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια. Ανυπομονούμε να ακούσουμε τη γνώμη σας!

Συχνές Ερωτήσεις

Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει ο Wolverine της Insomniac Games;

Σύμφωνα με τη διαρροή, ο Wolverine της Insomniac Games αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει το ατίτλα παιχνίδι της Bend Studio;

Σύμφωνα με τη διαρροή, το ακόμη άτιτλο παιχνίδι της Bend Studio αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025.

Ποιες είναι οι εταιρείες ανάπτυξης αυτών των παιχνιδιών;

Η Insomniac Games είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του Wolverine, ενώ η Bend Studio αναλαμβάνει την ανάπτυξη του ατίτλου παιχνιδιού.