Η Nova προσφέρει ανεπανάληπτες προσφορές για τη Black Friday

Η Nova προσφέρει ανεπανάληπτες προσφορές για τη Black Friday

Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2023 – Και φέτος, η Nova έρχεται με δυνατές προσφορές για τη Black Friday. Ανακαλύψτε μοναδικές ευκαιρίες για την αγορά αγαπημένων smartphones τελευταίας τεχνολογίας και επωφεληθείτε από μοναδικές προσφορές σε προγράμματα κινητής, που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Τα καταστήματα Nova και το nova.gr σας περιμένουν για τις απόλυτες Black Friday εμπειρίες.

Οι πελάτες που θα επιλέξουν τη Nova για τις αγορές τους κατά την Black Friday, θα έχουν πολλές επιλογές ανάμεσα σε συσκευές νέας τεχνολογίας. Ανακαλύψτε τις μοναδικές προσφορές που περιλαμβάνουν τα εξής:

– Με κάθε νέα σύνδεση στο Unlimited All επιλέγετε για δώρο ένα Samsung Galaxy A34 5G 128GB ή ένα Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 256GB.
– Με κάθε νέα σύνδεση στο Unlimited All, αποκτάτε δωρεάν ένα NOVA 5G Phone 128GB.
– Με κάθε νέα σύνδεση στο Unlimited Ομιλία & SMS+ 15GB, αποκτάτε δωρεάν ένα Samsung Galaxy A04s.
– Με κάθε νέα σύνδεση στο Unlimited Ομιλία & SMS+ 15GB, αποκτάτε δωρεάν ένα Xiaomi Redmi A2 και ένα Xiaomi Redmi 12C 64GB.

Αυτές οι προσφορές είναι μόνο μερικές από τις παραπάνω δυνατότητες που προσφέρει η Nova για τη Black Friday. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας smartphones σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Στο nova.gr και στα καταστήματα Nova θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές. Επωφεληθείτε από την ευκαιρία να ανανεώσετε το smartphone σας και να απολαύσετε την κορυφαία τεχνολογία που προσφέρει η Nova.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Πώς μπορώ να επιλέξω τη Nova για τις αγορές μου;
Μπορείτε να αποκτήσετε τις προσφορές της Nova επισκεπτόμενοι το nova.gr ή πηγαίνοντας στα καταστήματά της.

2. Ποιες είναι οι δυνατότητες πληρωμής για τις αγορές μου;
Για όλες τις αγορές smartphones, tablets και αξεσουάρ, υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με έως και 48 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών.