Το Copilot AI έρχεται στα Windows 10: Εξαπλώνει την τεχνητή νοημοσύνη σε εκατομμύρια συσκευές

Το Copilot AI έρχεται στα Windows 10: Εξαπλώνει την τεχνητή νοημοσύνη σε εκατομμύρια συσκευές

Η Microsoft ανακοίνωσε την επέκταση του Copilot AI και στα Windows 10, ανοίγοντας τον δρόμο για την αποτελεσματική αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης από εκατομμύρια χρήστες. Αυτή η κίνηση αποδεικνύει ότι η Microsoft δεν επιλέγει να περιοριστεί μόνο στο νέο λειτουργικό της, Windows 11, αλλά αναγνωρίζει την αξία των Windows 10 που έχουν ακόμα τον παγκόσμιο ηγετικό ρόλο στον τομέα των λειτουργικών συστημάτων.

Με την εγκατάσταση του Copilot AI στα Windows 10, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε έναν επαναστατικό τρόπο αλληλεπίδρασης με το λειτουργικό σύστημα. Ο Copilot θα παρέχει τη δυνατότητα να γίνουν ερωτήσεις στο AI chatbot, να διαχειριστούν χαρακτηριστικά των Windows και να αλληλεπιδράσουν με έγγραφα. Με αυτόν τον τρόπο, η Microsoft παρέχει στους χρήστες μια πλοήγηση πιο εύκολη και γρήγορη, αξιοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης τους.

Η ενσωμάτωση του Copilot AI στα Windows 10 αποτελεί ένα στρατηγικό βήμα για τη Microsoft, καθώς δημιουργεί ένα ενιαίο περιβάλλον τεχνητής νοημοσύνης για όλες τις συσκευές της εταιρείας. Ανεξαρτήτως αν χρησιμοποιείτε τα Windows 10 ή τα Windows 11, θα έχετε πρόσβαση στην ίδια τεχνολογία Copilot AI, προσφέροντας ομοιόμορφη λειτουργικότητα και ευκολία στη χρήση.

FAQ:
Ποιοι θα έχουν πρόσβαση στο Copilot AI στα Windows 10;
Αρχικά, οι χρήστες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Windows Insider θα έχουν πρόσβαση στο Copilot AI στα Windows 10.

Πώς μπορώ να εγκαταστήσω το Copilot AI στα Windows 10;
Για να εγκαταστήσετε το Copilot AI στα Windows 10, πρέπει να είστε μέλος του προγράμματος Windows Insider και να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία “Get the latest updates as soon as they’re available” στο μενού του Windows Update.