Το Gmail ετοιμάζει ένα Unsubscribe button για εύκολη απεγγραφή από marketing emails

Το Gmail ετοιμάζει ένα Unsubscribe button για εύκολη απεγγραφή από marketing emails

Τα ενοχλητικά marketing emails αποτελούν ένα συχνό πρόβλημα για πολλούς χρήστες. Η διαδικασία της απεγγραφής απαιτεί συνήθως να κάνετε scroll στο κάτω μέρος του email και να πατήσετε τον σχετικό σύνδεσμο, μια διαδικασία που μπορεί να είναι χρονοβόρα και μη βολική.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, το Gmail ετοιμάζεται να λύσει αυτό το πρόβλημα. Σύμφωνα με τις εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει, λοιπόν, το Gmail θα προσθέσει ένα Unsubscribe button στη δεξιά πλευρά των εισερχόμενων μηνυμάτων. Αυτό το κουμπί θα λειτουργεί ακριβώς όπως και στην desktop έκδοση του Gmail, κάνοντας τη διαδικασία της απεγγραφής πολύ πιο εύκολη και γρήγορη.

Παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία κυκλοφορίας αυτής της λειτουργίας, αυτό αποτελεί σίγουρα καλά νέα για όλους εκείνους που θέλουν να απαλλαγούν από τα ανεπιθύμητα emails.

FAQ:
Q: Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει το Unsubscribe button του Gmail;
A: Η ημερομηνία κυκλοφορίας της λειτουργίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Q: Ποια είναι η διαδικασία απεγγραφής από τα marketing emails;
A: Συνήθως, πρέπει να κάνετε scroll στο κάτω μέρος του email και να πατήσετε τον σχετικό σύνδεσμο για να απεγγραφείτε. Αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι χρονοβόρα και μη βολική.

Q: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Unsubscribe button του Gmail;
A: Το Unsubscribe button του Gmail καθιστά τη διαδικασία της απεγγραφής πιο εύκολη και γρήγορη, καθώς το κουμπί βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του εισερχόμενου μηνύματος.