Παράταση Εξόφλησης Λογαριασμού Cosmote μέσω του My Cosmote app

Παράταση Εξόφλησης Λογαριασμού Cosmote μέσω του My Cosmote app

Η Cosmote ανακοίνωσε ότι πλέον μπορείτε να ζητήσετε παράταση εξόφλησης του λογαριασμού σας μέσω της εφαρμογής My Cosmote. Αυτή η νέα δυνατότητα σας παρέχει επιπλέον χρόνο για την εξόφληση των λογαριασμών σας, αποφεύγοντας έτσι την ενεργοποίηση φραγής στην σύνδεσή σας.

Η παράταση εξόφλησης σας δίνει έως και περίπου 10 ημέρες επιπλέον για να εξοφλήσετε τον λογαριασμό σας, με την προειδοποίηση ότι αν δεν γίνει η εξόφληση, μπορεί να ενεργοποιηθεί φραγή στην υπηρεσία σας. Επίσης, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι από την ημερομηνία λήξης του προηγούμενου λογαριασμού, έχετε περίπου 15 ημέρες για να εξοφλήσετε τον λογαριασμό χωρίς να ενεργοποιηθεί φραγή.

Για να ζητήσετε την παράταση εξόφλησης, απλά κατεβάστε την εφαρμογή My Cosmote από το κατάστημα του Google Play ή του App Store. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή και επιλέξτε την επιλογή “Παράταση Λογαριασμού”. Ακολουθήστε τις οδηγίες που θα σας δοθούν για να ολοκληρώσετε την αίτηση παράτασης.

Εάν δεν έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή My Cosmote ή αν δεν μπορείτε να εξοφλήσετε τον λογαριασμό σας άμεσα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αριθμό 13888 για να συζητήσετε τις διαθέσιμες επιλογές πληρωμής. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας θα σας καθοδηγήσουν για τις διαφορετικές επιλογές που έχετε για την αποπληρωμή του λογαριασμού σας.

Συχνές Ερωτήσεις

  1. Πόσο χρόνο έχω για να ζητήσω παράταση εξόφλησης;

    Η παράταση εξόφλησης σας παρέχει έως και περίπου 10 ημέρες επιπλέον για να εξοφλήσετε τον λογαριασμό σας.

  2. Τι συμβαίνει αν δεν εξοφλήσω τον λογαριασμό μου;

    Αν δεν εξοφλήσετε τον λογαριασμό σας, μπορεί να ενεργοποιηθεί φραγή στην υπηρεσία σας.

  3. Τι γίνεται αν δεν έχω πρόσβαση στην εφαρμογή My Cosmote;

    Αν δεν έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή My Cosmote, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αριθμό 13888 για να συζητήσετε τις διαθέσιμες επιλογές πληρωμής.