Ημερομηνία Κυκλοφορίας και Νέο Trailer για το Horizon Forbidden West Complete Edition στο PC

Ημερομηνία Κυκλοφορίας και Νέο Trailer για το Horizon Forbidden West Complete Edition στο PC

Το Horizon Forbidden West: Complete Edition ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στο PC στις 21 Μαρτίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Sony και της Guerrilla Games. Η πολυαναμενόμενη έκδοση θα περιλαμβάνει όχι μόνο το βασικό παιχνίδι και το expansion, αλλά και μια σειρά από έξτρα περιεχόμενο, που θα ενθουσιάσει τους fans.

Το Horizon Forbidden West: Complete Edition προηγουμένως κυκλοφόρησε για το PlayStation, αλλά η ημερομηνία κυκλοφορίας για την έκδοση PC παρέμενε αδιευκρίνιστη. Ωστόσο, το νέο trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα αποκαλύπτει ότι αυτός ο απεριτίφ θα είναι διαθέσιμος στους παίκτες στις 21 Μαρτίου.

Η PC έκδοση του Horizon Forbidden West: Complete Edition υπόσχεται να προσφέρει ξεκλείδωτο frame rate, διάφορες επιλογές γραφικών και τεχνολογίες τελευταίας γενιάς. Επιπλέον, θα υποστηρίζεται το DLSS 3 της Nvidia, το FSR της AMD και το XeSS της Intel, προσφέροντας έναν εκπληκτικό οπτικό προσανατολισμό στην παιχνιδομηχανή σας.

Στην Complete Edition του PC, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν πολλά επιπλέον περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων outfits, όπλων και ενός ειδικού Photo Mode, προσφέροντας άφθονες ευκαιρίες για τη δημιουργία μοναδικών στιγμιότυπων.

Το Horizon Forbidden West: Complete Edition είναι η ολοκληρωμένη έκδοση του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε πρώτη φορά για το PlayStation τον Φεβρουάριο του 2022. Η ιστορία της Aloy συνεχίζεται σε αυτό το συναρπαστικό μεταποκαλυπτικό κόσμο, ενώ περιλαμβάνει επίσης το πακέτο επέκτασης Burning Shores που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2023.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε αυτήν την επική περιπέτεια στο PC. Ημερομηνία κυκλοφορίας: 21 Μαρτίου! Παρακολουθήστε το νέο trailer για μια γεύση από τα απίθανα γραφικά και την αγωνία που περιμένει!

Μια ενότητα συχνών ερωτήσεων (FAQs) για το Horizon Forbidden West: Complete Edition που βασίζεται στα κύρια θέματα και τις πληροφορίες που παρουσιάζονται στο άρθρο:

1. Πότε θα είναι διαθέσιμη η έκδοση Horizon Forbidden West: Complete Edition για PC;
Η έκδοση Horizon Forbidden West: Complete Edition για PC θα είναι διαθέσιμη από τις 21 Μαρτίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Sony και της Guerrilla Games.

2. Ποιο περιεχόμενο περιλαμβάνεται στην Complete Edition του Horizon Forbidden West για PC;
Η Complete Edition του Horizon Forbidden West για PC περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, το expansion, καθώς και πολλά επιπλέον περιεχόμενο, όπως outfits, όπλα και έναν ειδικό Photo Mode.

3. Ποια τεχνολογία υποστηρίζεται στην PC έκδοση του Horizon Forbidden West: Complete Edition;
Η PC έκδοση του Horizon Forbidden West: Complete Edition υποστηρίζει ξεκλείδωτο frame rate, διάφορες επιλογές γραφικών και τεχνολογίες όπως το DLSS 3 της Nvidia, το FSR της AMD και το XeSS της Intel.

4. Τι είναι η Aloy;
Η Aloy είναι ο πρωταγωνιστής του Horizon Forbidden West και είναι μια νεαρή κυνηγός που ζει σε έναν μεταποκαλυπτικό κόσμο όπου κυριαρχούν τις μηχανές.

5. Ποιο ήταν το προηγούμενο παιχνίδι στη σειρά Horizon;
Το προηγούμενο παιχνίδι στη σειρά Horizon ήταν το Horizon Zero Dawn.

6. Ποιο πακέτο επέκτασης προστίθεται στο Horizon Forbidden West: Complete Edition;
Η Complete Edition του Horizon Forbidden West περιλαμβάνει επίσης το πακέτο επέκτασης Burning Shores.

Παρόμοιοι σύνδεσμοι:
https://www.guerrilla-games.com/games/horizon-forbidden-west
https://www.playstation.com/en-us/games/horizon-forbidden-west