Η Ανεπίλυτη Ζήτηση για Εξαργυρώσεις στο Galaxy AI της Samsung

Η Ανεπίλυτη Ζήτηση για Εξαργυρώσεις στο Galaxy AI της Samsung

Ο Μέλλοντας της Τεχνητής Νοημοσύνης στο Galaxy AI της Samsung

Ο επικεφαλής τμήματος κινητής τηλεφωνίας της Samsung, TM Roh, έχει πρόσφατα σχολιάσει το επιχειρηματικό μοντέλο του Galaxy AI που ετοιμάζεται για τη σειρά Galaxy S24. Σύμφωνα με αξιοσημείωτη πηγή, η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει πιο ισχυρές δυνατότητες επί πληρωμή για τους συνδρομητές.

Παρά την αξιέπαινη έρευνα και ανάπτυξη, η Samsung έχει παραμείνει ανεπίλυτη απόφαση σχετικά με το πώς θα εξάγει οικονομικό όφελος από το Galaxy AI. Μια σημαντική πλευρά της επέκτασης πιστών είναι να συμπεριληφθούν premium υπηρεσίες που θα προσφέρονται μετά την ολοκλήρωση της δωρεάν περιόδου. Ο TM Roh ανέφερε ότι η Samsung θα λάβει υπόψη διάφορους παράγοντες πριν λάβει σταθερές αποφάσεις μέχρι το 2025.

Εκτιμάται ότι μέρος των χρηστών θα προτιμήσει να χρησιμοποιήσει τις υπάρχουσες λειτουργίες της τεχνητής νοημοσύνης ως δωρεάν προνόμια. Αλλά η πόρτα παραμένει ανοιχτή για επικείμενες επεκτάσεις premium που υπερβαίνουν τη βασική εμπειρία, οι οποίες θα διατηρηθούν μέσω συνδρομής.

Ο κ. Roh προέβλεψε επιπλέον ότι το Galaxy AI θα εμφανιστεί σε περίπου 100 εκατομμύρια συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των παλαιών μοντέλων. Ήδη, οι κατόχοι της σειράς Galaxy S23 έχουν λάβει την αντίστοιχη ενημέρωση και αναμένεται ότι τα μοντέλα Galaxy Z Fold 5, Galaxy Flip 5, Galaxy S22 και τα νέα Galaxy Tab S9 θα ακολουθήσουν. Το Galaxy AI θα ενσωματωθεί σε περισσότερα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια του 2024.

Παράλληλα, η Samsung επικεντρώνεται στην αύξηση των δυνατοτήτων και τη διάδοση των λειτουργιών της τεχνητής νοημοσύνης στο Galaxy S24. Η δυναμική της τεχνητής νοημοσύνης είναι ιδιαίτερα υψηλή και υπόσχεται να εκπληρώσει τις ανάγκες ακόμα πιο απαιτητικών χρηστών.

FAQs για το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης στο Galaxy AI της Samsung:

Q: Ποια είναι τα σχέδια της Samsung για το μέλλον του Galaxy AI;
A: Σύμφωνα με τον επικεφαλής τμήματος κινητής τηλεφωνίας της Samsung, οι σχεδιαστές επιδιώκουν να προσφέρουν πιο ισχυρές δυνατότητες και πληρωμές επί πληρωμή για τους συνδρομητές της σειράς Galaxy S24.

Q: Ποιες είναι οι προοπτικές για επικείμενες επεκτάσεις στο Galaxy AI;
A: Η Samsung δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να απολαμβάνουν δωρεάν λειτουργίες της τεχνητής νοημοσύνης, αλλά θα προσφέρει επίσης επεκτάσεις premium μέσω συνδρομής για προηγμένες δυνατότητες.

Q: Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει το Galaxy AI;
A: Οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι το Galaxy AI θα εμφανιστεί σε περίπου 100 εκατομμύρια συσκευές μέχρι το 2024, συμπεριλαμβανομένων των παλαιών μοντέλων.

Q: Ποια μοντέλα της Samsung αναμένεται να υποστηρίζουν το Galaxy AI;
A: Ήδη οι κάτοχοι της σειράς Galaxy S23 έχουν λάβει την ενημέρωση, και αναμένεται ότι τα μοντέλα Galaxy Z Fold 5, Galaxy Flip 5, Galaxy S22 και τα νέα Galaxy Tab S9 θα υποστηρίζουν επίσης το Galaxy AI κατά τη διάρκεια του 2024.

Q: Ποιες είναι οι δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης στο Galaxy S24;
A: Η Samsung επικεντρώνεται στην αύξηση των δυνατοτήτων και τη διάδοση των λειτουργιών της τεχνητής νοημοσύνης, υποσχόμενη υψηλή δυναμική που θα ικανοποιεί ακόμα πιο απαιτητικούς χρήστες.

Ορισμοί και εξηγήσεις:

– Galaxy AI: Η τεχνητή νοημοσύνη που ενσωματώνεται στη σειρά κινητών τηλεφώνων Galaxy της Samsung, προσφέροντας προηγμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
– Συνδρομητές: Οι χρήστες που πραγματοποιούν εγγραφή για λήψη πληρωμένων υπηρεσιών ή επικοινωνούν με μια εταιρεία για να λάβουν προνόμια και παροχές.
– Premium υπηρεσίες: Προηγμένες υπηρεσίες που προσφέρονται σε συνδρομητές μετά την ολοκλήρωση μιας δωρεάν περιόδου.
– Επέκταση πιστών: Η δυνατότητα προσθήκης πρόσθετων λειτουργιών ή προνομίων σε μια υπηρεσία μετά την αρχική αγορά, συνήθως μέσω συνδρομής.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

‘Samsung Greece’