Η αποκάλυψη των άγνωστων bloggers για το The Day Before

Η αποκάλυψη των άγνωστων bloggers για το The Day Before

Οι αποκαλύψεις των ανώνυμων bloggers για το παιχνίδι The Day Before έχουν φέρει σε φως νέα στοιχεία για το καταστροφικό launch του παιχνιδιού. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο DualShockers, πρώην υπάλληλοι της εταιρείας ανέλυσαν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης και κατήγγειλαν την αδιαφορία της διοίκησης.

Οι πρώην υπάλληλοι ανέφεραν ότι οι ιδέες και οι προτάσεις της ομάδας ανάπτυξης αγνοήθηκαν και οι επικεφαλής απαιτούσαν συχνά μεγάλες αλλαγές ανάλογα με την διάθεσή τους. Επίσης, ανέφεραν ότι οι αντιρρήσεις οδηγούσαν στην απώλεια της δουλειάς τους. Αυτή η κατάσταση είχε ως αποτέλεσμα τη συνεχή καθυστέρηση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Αντιδρώντας στις κατηγορίες, η εταιρεία Fntastic έδωσε δημόσια ανακοίνωση αρνούμενη τις κατηγορίες των πρώην υπαλλήλων. Η εταιρεία υπερασπίστηκε το έργο της, τονίζοντας ότι συμμορφώθηκαν με όλες τις υποσχέσεις τους. Επίσης, αναφέρθηκαν ότι οι αρνητικές κριτικές και οι εκστρατείες μίσους επηρέασαν αρνητικά την αντίληψη του κοινού για το παιχνίδι.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις των bloggers αφορά τα κέρδη που είχαν από το παιχνίδι. Ανέφεραν ότι ορισμένοι bloggers κέρδισαν μεγάλα χρηματικά ποσά, δημιουργώντας ψευδές περιεχόμενο και προκαλώντας υπερβολική προβολή και αριθμό θαυμαστών. Η έλλειψη πληροφοριών για την ανάπτυξη του παιχνιδιού επέτρεψε σε αυτούς τους bloggers να εκμεταλλευτούν την κατάσταση αυτή.

Το παιχνίδι, παρά τα αρχικά προβλήματα, έλαβε θετικές κριτικές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά η εκστρατεία μίσους είχε ήδη δημιουργήσει σημαντική ζημιά στη φήμη του. Παρά ταύτα, μετά το τέλος των πωλήσεων, πολλοί παίκτες ένιωσαν εξαπατημένοι από τους bloggers και ξανάζητησαν πρόσβαση στο παιχνίδι. Επιπλέον, σημείωθηκε ένας αυξημένος αριθμός υπογραφών για την συνέχιση της ανάπτυξης του παιχνιδιού, ενώ στην μαύρη αγορά η τιμή του ανέβηκε σημαντικά και ορισμένοι δημιούργησαν δικά τους mods.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ THE DAY BEFORE:

1. Ποια αποκαλύψεις έφεραν σε φως τα ανώνυμα bloggers σχετικά με το παιχνίδι The Day Before;

Οι ανώνυμοι bloggers έκαναν αποκαλύψεις σχετικά με το καταστροφικό λανσάρισμα του παιχνιδιού The Day Before. Ανέφεραν προβλήματα στη διάρκεια της ανάπτυξης και κατήγγειλαν την αδιαφορία της διοίκησης της εταιρείας Fntastic.

2. Ποια ήταν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι υπάλληλοι κατά την ανάπτυξη του παιχνιδιού;

Οι πρώην υπάλληλοι ανέφεραν ότι οι ιδέες και οι προτάσεις τους αγνοήθηκαν, ενώ απαιτούνταν συχνές μεγάλες αλλαγές από την επικεφαλής ομάδα ανάπτυξης. Επίσης, αντιμετώπιζαν απώλεια της δουλειάς τους όταν εξέφραζαν αντιρρήσεις. Αυτό οδήγησε σε συνεχή καθυστέρηση της ανάπτυξης του παιχνιδιού.

3. Πως αντέδρασε η εταιρεία Fntastic στις κατηγορίες των πρώην υπαλλήλων;

Η εταιρεία Fntastic αρνήθηκε τις κατηγορίες των πρώην υπαλλήλων μέσω μιας δημόσιας ανακοίνωσης. Υπερασπίστηκε το έργο της και τόνισε ότι πληρούσε όλες τις υποσχέσεις της. Επίσης, αναφέρθηκε στην αρνητική επίδραση που είχαν οι αρνητικές κριτικές και οι εκστρατείες μίσους στη φήμη του παιχνιδιού.

4. Ποιο ήταν ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία που αποκάλυψαν οι bloggers;

Ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία που αποκάλυψαν οι bloggers ήταν τα κέρδη που ορισμένοι από αυτούς είχαν από το παιχνίδι. Ανέφεραν ότι ορισμένοι bloggers κέρδισαν μεγάλα χρηματικά ποσά δημιουργώντας ψευδές περιεχόμενο και προκαλώντας υπερβολική προβολή και αύξηση των θαυμαστών τους.

5. Ποια ήταν η αντίδραση των παικτών μετά το λανσάρισμα του παιχνιδιού;

Παρά τα αρχικά προβλήματα και την αρνητική επίδραση της εκστρατείας μίσους, το παιχνίδι The Day Before έλαβε θετικές κριτικές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Πολλοί παίκτες όμως ένιωσαν εξαπατημένοι από τους bloggers και ζήτησαν ξανά πρόσβαση στο παιχνίδι. Επιπλέον, παρατηρήθηκε αύξηση του αριθμού των υπογραφών για την συνέχιση της ανάπτυξης του παιχνιδιού και στη μαύρη αγορά η τιμή του ανέβηκε σημαντικά και δημιουργήθηκαν διάφορα mods.