Η δεύτερη γενιά του ROG Ally της ASUS αναπτύσσεται με εστίαση στο gaming

Η δεύτερη γενιά του ROG Ally της ASUS αναπτύσσεται με εστίαση στο gaming

Η ASUS δείχνει να συνεχίζει να κινείται μπροστά στην αναδυόμενη αγορά των φορητών gaming PCs, καθώς ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη δεύτερη γενιά του δημοφιλούς ROG Ally. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον αντιπρόεδρο του τμήματος Consumer and Gaming PCs της Asus India, η νέα έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 με εστίαση στο gaming.

Παρόλο που δεν δόθηκαν ακριβείς πληροφορίες για τις ενδεχόμενες αναβαθμίσεις του Ally 2, οι φήμες ήδη κυκλοφορούν. Μία από τις πιθανές βελτιώσεις μπορεί να είναι η ενσωμάτωση ενός OLED πάνελ, αντικαθιστώντας την IPS οθόνη του αρχικού μοντέλου. Επίσης, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο νέος επερχόμενος επεξεργαστής AMD Strix Point APU, ο οποίος θα προσφέρει καλύτερες επιδόσεις και εξοικονόμηση ενέργειας.

Η πρώτη γενιά του Ally ήδη έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην αγορά, ιδίως στην Ινδία, όπου οι πωλήσεις έχουν φτάσει τις 70.000 έως 80.000 μονάδες. Αυτή η επιτυχία αποτελεί σημαντικό ορόσημο όχι μόνο για το Ally, αλλά και για την αναδυόμενη αγορά των handheld gaming PCs.

Ο αντιπρόεδρος της Asus India, παράλληλα, σημείωσε ότι οι φορητοί gaming υπολογιστές αναπτύσσονται σε πολύ μεγαλύτερο ρυθμό σε σύγκριση με τους desktop υπολογιστές. Παρόλα αυτά, οι desktop παραμένουν η προτιμώμενη επιλογή για τους πιο απαιτητικούς gamers.

Οι λεπτομέρειες του δεύτερης γενιάς του ROG Ally παραμένουν μυστήριες, αλλά οι φανς της εταιρίας αναμένουν με ανυπομονησία τη νέα απόκτηση της ASUS στον χώρο των φορητών gaming PCs. Με αναβαθμίσεις που αναμένεται να τους προσφέρουν ακόμα καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού, η νέα γενιά του ROG Ally αναμένεται να ενθουσιάσει τους gamers παγκοσμίως.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) για το ROG Ally:

1. Ποια είναι η δεύτερη γενιά του ROG Ally και πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει;
Η δεύτερη γενιά του ROG Ally είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του δημοφιλούς φορητού gaming PC. Η κυκλοφορία του αναμένεται μέσα στο 2024.

2. Ποιες είναι οι πιθανές βελτιώσεις του ROG Ally 2;
Μία από τις πιθανές βελτιώσεις μπορεί να είναι η ενσωμάτωση ενός OLED πάνελ αντί της αρχικής IPS οθόνης. Επίσης, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο νέος επερχόμενος επεξεργαστής AMD Strix Point APU για καλύτερες επιδόσεις και εξοικονόμηση ενέργειας.

3. Πόση επιτυχία έχει γνωρίσει η πρώτη γενιά του ROG Ally στην αγορά;
Η πρώτη γενιά του ROG Ally έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην αγορά, με πωλήσεις που έχουν φτάσει τις 70.000 έως 80.000 μονάδες.

4. Ποιος είναι ο αναμενόμενος ρυθμός ανάπτυξης των φορητών gaming υπολογιστών σε σχέση με τους desktop υπολογιστές;
Οι φορητοί gaming υπολογιστές αναπτύσσονται σε πολύ μεγαλύτερο ρυθμό σε σύγκριση με τους desktop υπολογιστές, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Asus India.

5. Ποιος είναι ο προτιμώμενος υπολογιστής για τους απαιτητικούς gamers;
Παρόλα αυτά, οι desktop υπολογιστές παραμένουν η προτιμώμενη επιλογή για τους πιο απαιτητικούς gamers.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ROG Ally και την ASUS, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ASUS στον παρακάτω σύνδεσμο:
Ιστοσελίδα της ASUS