Η ΕΑ ετοιμάζει την επιστροφή του αγαπημένου racing franchise Burnout

Η ΕΑ ετοιμάζει την επιστροφή του αγαπημένου racing franchise Burnout

Το Burnout, το δημοφιλές racing franchise της Criterion Games, φαίνεται πως επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Τα νέα για την επιστροφή αυτή έρχονται από τη Stellar Entertainment, το στούντιο που συνεργάστηκε με την ΕΑ σε προηγούμενα παιχνίδια όπως τα Need for Speed: Unbound, Need for Speed Remastered και Burnout Paradise Remastered.

Μέσα από μια αινιγματική ανάρτηση στα social media, η Stellar Entertainment δίνει ένα δείγμα από το τι εργάζεται χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες. Το post συνοδεύεται από μια εικόνα που γράφει: “POV: You’re about to be rear-ended”, αναφερόμενη στις καταστροφικές συγκρούσεις που είναι διάσημες στο Burnout.

Το τελευταίο κύριο παιχνίδι της σειράς κυκλοφόρησε το 2008, με τίτλο Burnout Paradise και ήταν μια επιτυχία τόσο κριτικά όσο και από τους fans. Από τότε, η σειρά έχει λάβει μόνο μικρότερα projects, όπως το Burnout Crash! το 2011 και το Burnout Paradise Remastered το 2018.

Το ερώτημα που παραμένει είναι αν η EA ετοιμάζει άλλη μια remastered έκδοση ή ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι για τη σειρά Burnout. Μήπως ετοιμάζεται ένα remaster για το αγαπημένο Burnout 3: Takedown ή ίσως έρχεται μια νέα κύρια κυκλοφορία; Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Κατάσταση: Επιστροφή του racing franchise Burnout
Άρθρος FAQ

Ερώτηση: Ποιο είναι το Burnout;
Απάντηση: Το Burnout είναι ένα δημοφιλές racing franchise που ανήκει στην Criterion Games.

Ερώτηση: Ποιο στούντιο εργάζεται πάνω στην επιστροφή του Burnout;
Απάντηση: Η εταιρεία Stellar Entertainment συνεργάζεται με την EA για την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ερώτηση: Ποια άλλα παιχνίδια έχει αναπτύξει η Stellar Entertainment;
Απάντηση: Η Stellar Entertainment έχει συνεργαστεί με την EA σε προηγούμενα παιχνίδια όπως τα Need for Speed: Unbound, Need for Speed Remastered και Burnout Paradise Remastered.

Ερώτηση: Ποια είναι η τελευταία κυκλοφορία της σειράς Burnout;
Απάντηση: Η τελευταία κυκλοφορία της σειράς ήταν το Burnout Paradise Remastered το 2018.

Ερώτηση: Ποιο άλλο παιχνίδι λάνσαρε η σειρά Burnout μετά το Burnout Paradise;
Απάντηση: Το Burnout Crash! κυκλοφόρησε το 2011.

Ερώτηση: Τι θα είναι η επόμενη κυκλοφορία για τη σειρά Burnout;
Απάντηση: Δεν υπάρχει σαφής απάντηση γι’ αυτό ακόμα. Μπορεί να είναι μια remastered έκδοση ή ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι. Η σειρά Burnout 3: Takedown μπορεί να λάβει remastered έκδοση ή να έρχεται μια νέα κυκλοφορία. Η ανακοίνωση θα γίνει στο μέλλον.

Συνίστανται τα παρακάτω σχετικά links:
Επίσημη σελίδα Burnout
Επίσημη σελίδα Need for Speed franchise