Διαλέξτε τη συσκευή σας με φροντίδα: Η λίστα των Xiaomi συσκευών που δεν λαμβάνουν πλέον ενημερώσεις

Διαλέξτε τη συσκευή σας με φροντίδα: Η λίστα των Xiaomi συσκευών που δεν λαμβάνουν πλέον ενημερώσεις

Όταν αποκτάμε ένα νέο smartphone, ένα από τα πράγματα που μας ενδιαφέρουν περισσότερο είναι η διάρκεια υποστήριξης και οι ενημερώσεις ασφαλείας που λαμβάνει. Η Xiaomi, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο, έχει δημιουργήσει το Xiaomi Security Center, μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να εντοπίσετε την επίσημη λίστα των συσκευών που δεν λαμβάνουν πλέον ενημερώσεις.

Οι ενημερώσεις ασφαλείας είναι πολύ σημαντικές για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και για την αποφυγή τυχόν ευπάθειων στο σύστημα της συσκευής. Είναι θετικό το γεγονός ότι η Xiaomi παρέχει ενημερώσεις ασφαλείας για πολλά χρόνια μετά την πρώτη πώληση ενός μοντέλου. Ωστόσο, όπως είναι λογικό, ο χρόνος υποστήριξης διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο του smartphone που έχετε.

Είναι σημαντικό να προσέχουμε τη λίστα που παρέχεται στο Xiaomi Security Center, καθώς αυτή ανανεώνεται συνεχώς και μας ενημερώνει πότε η συσκευή μας έχει βγει εκτός υποστήριξης. Έτσι, μπορούμε να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της ασφάλειας των προσωπικών μας δεδομένων και την αποτροπή ευπάθειων στο σύστημα της συσκευής μας.

Επομένως, όταν επιλέγετε ένα νέο κινητό τηλέφωνο, είναι σημαντικό να ενημερωθείτε για την ποιότητα και τη διάρκεια υποστήριξης που παρέχει η εταιρεία. Η Xiaomi, με το Xiaomi Security Center, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να είναι ενήμεροι για την υποστήριξη που λαμβάνουν οι συσκευές τους και να προστατεύουν τα προσωπικά τους δεδομένα. Εξασφαλίστε την ασφάλεια της συσκευής σας, επιλέγοντας ένα smartphone από μια εταιρεία που παρέχει μακροχρόνια υποστήριξη και ενημερώσεις ασφαλείας.

Συνήθεις ερωτήσεις

1. Ποια είναι η σημασία των ενημερώσεων ασφαλείας;

Οι ενημερώσεις ασφαλείας είναι σημαντικές για να προστατεύσετε τη συσκευή σας από ευπάθειες και να διασφαλίσετε την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.

2. Πόσο καιρό λαμβάνουν υποστήριξη οι συσκευές Xiaomi;

Ο χρόνος υποστήριξης διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο της συσκευής, αλλά η Xiaomi παρέχει ενημερώσεις ασφαλείας για τουλάχιστον 2 χρόνια μετά την πώληση μιας συσκευής.

3. Πώς μπορώ να ενημερωθώ για την υποστήριξη που λαμβάνει η συσκευή μου;

Μπορείτε να επισκεφθείτε το Xiaomi Security Center, όπου μπορείτε να βρείτε την επίσημη λίστα των συσκευών που δεν λαμβάνουν πλέον ενημερώσεις.

4. Πώς μπορώ να προστατεύσω τη συσκευή μου από ευπάθειες;

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας και εγκαταστήστε τις στη συσκευή σας. Επίσης, αποφύγετε το κατέβασμα από αναξιόπιστες πηγές και χρησιμοποιείτε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης.