Η νέα έκδοση iOS 17.3 φέρνει βελτιώσεις και προσθήκες για τους χρήστες iPhone

Η νέα έκδοση iOS 17.3 φέρνει βελτιώσεις και προσθήκες για τους χρήστες iPhone

Η νέα έκδοση iOS 17.3 είναι πλέον διαθέσιμη για όλα τα συμβατά iPhone και φέρνει μαζί της μια σειρά από βελτιώσεις και προσθήκες για τους χρήστες. Μία από τις σημαντικότερες προσθήκες είναι η λειτουργία της “προστασίας κλεμμένης συσκευής”, η οποία αυξάνει την ασφάλεια του iPhone και του Apple ID.

Η λειτουργία αυτή απαιτεί τη χρήση του Face ID ή του Touch ID για την εκτέλεση ευαίσθητων λειτουργιών, όπως η αλλαγή κωδικού συσκευής ή συνθηματικού Apple ID. Επιπλέον, προσθέτει μια περίοδο αναμονής και απαιτεί επιπλέον επιτυχημένο βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας προτού επιτρέψει την εκτέλεση ευαίσθητων ενεργειών. Με αυτόν τον τρόπο, η Apple εξασφαλίζει ότι η πρόσβαση στη συσκευή σας γίνεται μόνο από εσάς.

Επιπλέον, η νέα έκδοση φέρνει και άλλες βελτιώσεις και προσθήκες. Η νέα ταπετσαρία “Ενότητα” τιμά την Αφροαμερικανική ιστορία και κουλτούρα για τον εορτασμό του μήνα Αφροαμερικανικής Ιστορίας. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν πλέον να συνεργαστούν στις λίστες αναπαραγωγής τους, προσκαλώντας φίλους για να προσθέσουν, να αναδιατάξουν και να αφαιρέσουν τραγούδια.

Επιπλέον, η ενημέρωση περιλαμβάνει και άλλες βελτιώσεις, όπως η υποστήριξη AirPlay για ξενοδοχεία και την εμφάνιση της κάλυψης για όλες τις συσκευές στην ενότητα “AppleCare και εγγύηση” στις ρυθμίσεις.

Συνολικά, η νέα έκδοση iOS 17.3 προσφέρει προηγμένη ασφάλεια και επιπλέον λειτουργίες για τους χρήστες iPhone. Με τις νέες προσθήκες και βελτιώσεις, η εμπειρία χρήσης των iPhone γίνεται ακόμα πιο ολοκληρωμένη και ευχάριστη.

Συχνές ερωτήσεις (FAQs) για τη νέα έκδοση iOS 17.3

1. Ποιες είναι οι κύριες προσθήκες και βελτιώσεις της έκδοσης iOS 17.3;
Η νέα έκδοση φέρνει τη λειτουργία της “προστασίας κλεμμένης συσκευής”, τη νέα ταπετσαρία “Ενότητα” για τον εορτασμό του μήνα Αφροαμερικανικής Ιστορίας, τη δυνατότητα συνεργασίας στις λίστες αναπαραγωγής και άλλες βελτιώσεις όπως η υποστήριξη AirPlay για ξενοδοχεία.

2. Τι κάνει η λειτουργία “προστασίας κλεμμένης συσκευής”;
Η λειτουργία αυτή αυξάνει την ασφάλεια του iPhone και του Apple ID. Απαιτείται η χρήση του Face ID ή του Touch ID για ευαίσθητες λειτουργίες, όπως η αλλαγή κωδικού συσκευής ή συνθηματικού Apple ID. Επιπλέον, απαιτεί επιτυχημένο βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας πριν από την εκτέλεση ευαίσθητων ενεργειών.

3. Ποιες είναι οι νέες δυνατότητες της ταπετσαρίας “Ενότητα”;
Η ταπετσαρία “Ενότητα” τιμά την Αφροαμερικανική ιστορία και κουλτούρα για τον εορτασμό του μήνα Αφροαμερικανικής Ιστορίας.

4. Πώς μπορώ να συνεργαστώ στις λίστες αναπαραγωγής μου με τους φίλους;
Με τη νέα έκδοση, μπορείτε τώρα να προσκαλέσετε φίλους για να προσθέσουν, αναδιατάξουν και αφαιρέσουν τραγούδια από τις λίστες αναπαραγωγής σας.

5. Ποια άλλα βελτιωμένα χαρακτηριστικά προσφέρει η νέα έκδοση;
Η ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη AirPlay για ξενοδοχεία και την εμφάνιση της κάλυψης για όλες τις συσκευές στην ενότητα “AppleCare και εγγύηση” στις ρυθμίσεις.

6. Ποια είναι τα οφέλη της νέας έκδοσης για τους χρήστες iPhone;
Η νέα έκδοση προσφέρει προηγμένη ασφάλεια και επιπλέον λειτουργίες για τους χρήστες iPhone, καθιστώντας την εμπειρία χρήσης ακόμα πιο ολοκληρωμένη και ευχάριστη.

Σχετικοί σύνδεσμοι:
Apple