Η νέα γενιά του DJI Mic 2: Βελτιώσεις και καινοτομίες

Η νέα γενιά του DJI Mic 2: Βελτιώσεις και καινοτομίες

Μετά την πρώτη εμφάνισή του στην Osmo Pocket 3 κάμερα, το ασύρματο σύστημα μικροφώνων DJI Mic 2 κυκλοφορεί επίσημα, φέρνοντας πολλές βελτιώσεις σε σχέση με την προηγούμενη έκδοσή του.

Το DJI Mic 2 πλέον προσφέρει άμεση συνδεσιμότητα με το smartphone σας μέσω Bluetooth, ενώ διαθέτει βελτιωμένη ποιότητα εγγραφής ήχου και μείωση εξωτερικού θορύβου με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης. Επιπλέον, έχει μεγαλύτερη οθόνη αφής και πιο φιλικά χειριστήρια.

Οι πομποί του DJI Mic 2, οι οποίοι παρουσιάζονται τώρα και σε λευκή έκδοση, είναι ελαφρώς πιο συμπαγείς από τους προκατόχους τους. Διατηρούν, ωστόσο, ορισμένα χαρακτηριστικά όπως το κλιπ, η μαγνητική βάση και η είσοδος μικροφώνου 3,5 mm. Οι χειρισμοί τροφοδοσίας και σύνδεσης έχουν αναδιαμορφωθεί, ενώ το λογότυπο της DJI παραμένει ορατό, με ορισμένους χρήστες να επιλέγουν να το καλύψουν με μια ταινία.

Ο δέκτης του DJI Mic 2 έχει επίσης υποστεί αναβαθμίσεις, με μεγαλύτερη οθόνη αφής και ένα νέο κουμπί ελέγχου για ευκολότερες ρυθμίσεις. Επιπλέον, η σύνδεση των πομπών με το smartphone σας έχει επι vereinfachtιμένη με την προσθήκη προσαρμογέων USB-C και Lightning.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του DJI Mic 2 είναι η θήκη φόρτισης που περιλαμβάνεται στο κιτ δύο πομπών. Η θήκη αυτή επιτρέπει πλέον έως και 18 ώρες συνεχόμενης χρήσης, αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής των πομπών. Επιπλέον, το DJI Mic 2 υποστηρίζει υψηλότερο σημείο ακουστικής υπερφόρτωσης για λιγότερη παραμόρφωση σε υψηλά επίπεδα ήχου.

Μια άλλη σημαντική επαναστατική λειτουργία του DJI Mic 2 είναι η υποστήριξη άμεσης σύνδεσης Bluetooth, που επιτρέπει τη σύνδεση του μικροφώνου απευθείας με το smartphone σας ή με άλλες συσκευές της DJI, χωρίς την ανάγκη για εξωτερικό δέκτη.

Συνοψίζοντας, το DJI Mic 2 φέρνει πολλές βελτιώσεις και καινοτομίες, καθιστώντας το ιδανικό για επαγγελματίες και ερασιτέχνες δημιουργούς περιεχομένου. Με τη συνδεσιμότητα με το smartphone, την ακύρωση θορύβου AI και την αναβαθμισμένη ποιότητα ήχου, το DJI Mic 2 αναβαθμίζει την εμπειρία των χρηστών και προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου σε κάθε κατάσταση. Με μια τιμή που ξεκινά από 229€, το DJI Mic 2 αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν αξιόπιστο και προηγμένο ασύρματο μικρόφωνο.

Το DJI Mic 2 είναι ένα ασύρματο σύστημα μικροφώνων που κυκλοφορεί επίσημα με βελτιώσεις σε σχέση με την προηγούμενη έκδοσή του. Προσφέρει άμεση συνδεσιμότητα με το smartphone σας μέσω Bluetooth και διαθέτει βελτιωμένη ποιότητα εγγραφής ήχου και μείωση εξωτερικού θορύβου με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης. Επιπλέον, έχει μεγαλύτερη οθόνη αφής και πιο φιλικά χειριστήρια.

Οι πομποί του DJI Mic 2 είναι ελαφρώς πιο συμπαγείς από τους προκατόχους τους. Διατηρούν, ωστόσο, ορισμένα χαρακτηριστικά όπως το κλιπ, η μαγνητική βάση και η είσοδος μικροφώνου 3,5 mm. Οι χειρισμοί τροφοδοσίας και σύνδεσης έχουν αναδιαμορφωθεί και το λογότυπο της DJI παραμένει ορατό.

Ο δέκτης του DJI Mic 2 έχει επίσης αναβαθμίσεις, με μεγαλύτερη οθόνη αφής και ένα νέο κουμπί ελέγχου για ευκολότερες ρυθμίσεις. Η σύνδεση των πομπών με το smartphone σας έχει ευκολυνθεί με την προσθήκη προσαρμογέων USB-C και Lightning.

Ένα πλεονέκτημα του DJI Mic 2 είναι η θήκη φόρτισης που περιλαμβάνεται στο κιτ δύο πομπών. Η θήκη αυτή επιτρέπει έως και 18 ώρες συνεχόμενης χρήσης, αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής των πομπών. Επιπλέον, το DJI Mic 2 υποστηρίζει υψηλότερο σημείο ακουστικής υπερφόρτωσης για λιγότερη παραμόρφωση σε υψηλά επίπεδα ήχου.

Μια σημαντική λειτουργία του DJI Mic 2 είναι η υποστήριξη άμεσης σύνδεσης Bluetooth, που επιτρέπει τη σύνδεση του μικροφώνου απευθείας με το smartphone σας ή με άλλες συσκευές της DJI, χωρίς την ανάγκη για εξωτερικό δέκτη.

Συνοψίζοντας, το DJI Mic 2 είναι ένα προηγμένο ασύρματο μικρόφωνο με πολλές βελτιώσεις και καινοτομίες, που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου. Είναι κατάλληλο για επαγγελματίες και ερασιτέχνες δημιουργούς περιεχομένου. Με τη συνδεσιμότητα με το smartphone, την ακύρωση θορύβου AI και την αναβαθμισμένη ποιότητα ήχου, εξασφαλίζει μια εκπληκτική εμπειρία. Η τιμή του ξεκινά από 229€.

Σχετικοί σύνδεσμοι:
https://www.dji.com/gr/