Η νέα σειρά flagship smartphone της OnePlus: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η νέα σειρά flagship smartphone της OnePlus: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η OnePlus παρουσίασε πρόσφατα τη νέα της σειρά flagship smartphone που περιλαμβάνει τα OnePlus 12 και OnePlus 12R. Οι δύο συσκευές έρχονται με ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά και μοντέρνο design και υπόσχονται μια νέα εποχή για την καταξιωμένη σειρά της OnePlus.

Το OnePlus 12, ως το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, ενσωματώνει τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm και την αποκλειστική τεχνολογία Trinity Engine της OnePlus για βελτιστοποίηση της απόδοσης. Διαθέτει επίσης 16 GB μνήμης RAM και 512 GB χώρο αποθήκευσης, κάτι που του επιτρέπει να διατηρεί εφαρμογές άμεσα διαθέσιμες στο παρασκήνιο για 72 ώρες.

Η OnePlus έχει δώσει έμφαση στη σωστή ψύξη για απαιτητικά σενάρια χρήσης. Το OnePlus 12 εισάγει το σύστημα ψύξης Dual Cryo- Velocity VC Cooling System, το οποίο μειώνει σημαντικά την υπερθέρμανση της συσκευής. Επίσης, διαθέτει μια ProXDR οθόνη 6,8″ με ανάλυση 2K και ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Όσον αφορά στην μπαταρία, το OnePlus 12 διαθέτει χωρητικότητα 5400mAh και υποστηρίζει φόρτιση 100W SUPERVOOC και ασύρματη φόρτιση 50W. Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με την 4ης γενιάς Hasselblad Camera for Mobile που προσφέρει επαγγελματικά αποτελέσματα.

Το OnePlus 12R αποτελεί μια οικονομικότερη πρόταση, αλλά παρέχει εξαιρετικές επιδόσεις στο gaming. Διαθέτει LTPO 4.0 οθόνη 6,82″ με δυναμικό ρυθμό ανανέωσης, Snapdragon 8 Gen 2 επεξεργαστή, 16 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5.500mAh και υποστηρίζει φόρτιση 100W SUPERVOOC.

Και τα δύο μοντέλα αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα στις αρχές Φεβρουαρίου, με τιμές που ξεκινούν από τα 749€ για το OnePlus 12R και από τα 1049€ για το OnePlus 12.

Συνήθεις ερωτήσεις (FAQs) για τα OnePlus 12 και OnePlus 12R:

1. Ποια είναι η νέα σειρά flagship smartphone της OnePlus;
Η νέα σειρά flagship smartphone της OnePlus περιλαμβάνει τα OnePlus 12 και OnePlus 12R.

2. Ποια είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του OnePlus 12;
Το OnePlus 12 διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm, τεχνολογία Trinity Engine της OnePlus, 16 GB RAM, 512 GB αποθήκευσης, ProXDR οθόνη 6,8″ με ανάλυση 2K και ρυθμό ανανέωσης 120Hz, μπαταρία 5400mAh με φόρτιση 100W SUPERVOOC και ασύρματη φόρτιση 50W, καθώς και κάμερα Hasselblad Camera for Mobile της 4ης γενιάς.

3. Ποια είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του OnePlus 12R;
Το OnePlus 12R διαθέτει LTPO 4.0 οθόνη 6,82″ με δυναμικό ρυθμό ανανέωσης, Snapdragon 8 Gen 2 επεξεργαστή, 16 GB RAM, 256 GB αποθηκευτικό χώρο, μπαταρία 5500mAh με φόρτιση 100W SUPERVOOC.

4. Πότε αναμένεται η κυκλοφορία των OnePlus 12 και OnePlus 12R στην Ελλάδα;
Οι δύο συσκευές αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα στις αρχές Φεβρουαρίου.

Ορισμοί για κλειδιά όρους και γνωστούς όρους που χρησιμοποιούνται στο άρθρο:

– Snapdragon: Ο Snapdragon είναι μια σειρά επεξεργαστών κινητών τηλεφώνων που αναπτύσσεται από την Qualcomm.
– Trinity Engine: Η τεχνολογία Trinity Engine είναι μια αποκλειστική τεχνολογία της OnePlus που βελτιστοποιεί την απόδοση της συσκευής.
– RAM: Η RAM είναι η σύντμηση της Random Access Memory και αναφέρεται στη μορφή μνήμης που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση εκτελέσιμου κώδικα και δεδομένων που χρησιμοποιούνται επί του παρόντος από τη συσκευή.
– Hasselblad Camera for Mobile: Η Hasselblad Camera for Mobile είναι μια κάμερα τέταρτης γενιάς που αναπτύχθηκε από την εταιρεία κάμερας Hasselblad και βρίσκεται στα OnePlus 12 και OnePlus 12R.
– SUPERVOOC: Το SUPERVOOC είναι ένα ταχύτατο σύστημα φόρτισης που αναπτύχθηκε από την OnePlus για γρήγορη φόρτιση της μπαταρίας.

Προτεινόμενοι σχετικοί σύνδεσμοι:
OnePlus