Η Σάρον Στόουν θυμάται μια φρικτή επίθεση κατά τη διάρκεια της καριέρας της

Η Σάρον Στόουν θυμάται μια φρικτή επίθεση κατά τη διάρκεια της καριέρας της

Η αγαπημένη ηθοποιός Σάρον Στόουν μοιράστηκε μια σοκαριστική εμπειρία από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της. Κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνάντησης, υπέστη σεξουαλική παρενόχληση από τον πρώην αφεντικό της εταιρείας Sony.

Σύμφωνα με την ηθοποιό, ο αφεντικός περπάτησε ακριβώς μπροστά της και έβγαλε το μόριό του, ενώ βρίσκονταν αντιμέτωποι. Η Σάρον Στόουν ανέφερε ότι αντέδρασε γελώντας και κλαίγοντας ταυτόχρονα, αναπτύσσοντας μια αντίδραση υστερίας.

Η ηθοποιός δεν είχε αποκαλύψει το συμβάν νωρίτερα, φοβούμενη ότι θα την απέρριπταν στον χώρο του θεάματος. Ωστόσο, αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία της στο βιβλίο των απομνημονευμάτων της, με τίτλο “The Beauty of Living Twice”, που κυκλοφόρησε το 2021.

Η εμπειρία της Σάρον Στόουν αναδεικνύει τη σοβαρότητα του προβλήματος της σεξουαλικής παρενόχλησης στην ψυχαγωγική βιομηχανία. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε και να αποκηρύσσουμε τέτοιες πράξεις και να προσφέρουμε υποστήριξη στα θύματα. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τους εργαζομένους στην βιομηχανία του θεάματος.

– FAQ –

Τι είναι η σεξουαλική παρενόχληση;
Η σεξουαλική παρενόχληση είναι οποιαδήποτε μορφή μη επιθυμητής σεξουαλικής συμπεριφοράς, συμπεριλαμβανομένων ανεπιθύμητων επαφών, λεκτικών παρενοχλήσεων ή ανεπιθύμητων ερωτικών προτάσεων.

Πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη σεξουαλική παρενόχληση;
Η αντιμετώπιση της σεξουαλικής παρενόχλησης περιλαμβάνει την αναγνώριση, την αναφορά και την υποστήριξη των θυμάτων. Είναι σημαντικό να επικοινωνούμε με έμπιστα άτομα και να χρησιμοποιούμε την ύπαρξη θεσμικών οργάνων όπως οι εταιρικές πολιτικές, οι αρχές εργασίας και οι νομικές διατάξεις για να αναζητήσουμε δικαιοσύνη.

Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον στην βιομηχανία του θεάματος;