Η Τεχνητή Νοημοσύνη της Samsung θα φτάσει σε μελλοντικά μοντέλα το 2023

Η Τεχνητή Νοημοσύνη της Samsung θα φτάσει σε μελλοντικά μοντέλα το 2023

Η Samsung επιβεβαίωσε επίσημα ότι η τεχνητή νοημοσύνη Galaxy AI δεν θα ενσωματωθεί σε κανένα κινητό μοντέλο πριν από το 2023. Όμως, ο λόγος δεν σχετίζεται με το hardware των συσκευών, αλλά με την επίδοση και την αποδοτικότητα του συστήματος. Οι νέες σειρές Galaxy S24, Galaxy S24+ και S24 Ultra θα περιλαμβάνουν μια πληθώρα επιλογών που θα καταστήσουν τη ζωή των χρηστών πιο εύκολη, όπως η γεννήτρια AI για την προηγμένη επεξεργασία φωτογραφιών, η δημιουργία περίληψης από σημειώσεις, η μετάφραση των συνομιλιών και πολλά άλλα.

Παρόλο που η Samsung είχε αναφέρει σε ένα event ότι η Galaxy AI θα έρθει σε διάφορες συσκευές όπως τα Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+, Galaxy Tab S9 Ultra, Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί σύντομα. Συγκεκριμένα, ο Patrick Chomet, επικεφαλής του τμήματος εμπειρίας πελατών της Samsung, ανέφερε ότι η εταιρεία επιθυμεί να διασφαλίσει ότι οι λειτουργίες της τεχνητής νοημοσύνης θα είναι συμβατές με τις δυνατότητες των συσκευών τόσο στο επίπεδο της CPU όσο και της GPU.

Παρά την ανακοίνωση της Samsung, παραμένει άγνωστη η πραγματική χρήση της τεχνητής νοημοσύνης από τους χρήστες και τις επιπτώσεις που θα έχει στους πόρους των συσκευών και του cloud της εταιρείας. Ως αποτέλεσμα, η Samsung σχεδιάζει να προσαρμόσει τα χαρακτηριστικά της τεχνητής νοημοσύνης με βάση την ανταπόκριση των χρηστών και να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες αλλαγές. Επιπλέον, η εταιρεία σχεδιάζει να ενσωματώσει την Galaxy AI σε μελλοντικά μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy S23 series, S23 FE, Z Fold 5, Z Flip 5 και Tab S9.

Η τεχνητή νοημοσύνη αναμένεται να προσφέρει προηγμένες δυνατότητες και καινοτόμες λειτουργίες στις μελλοντικές συσκευές της Samsung, βελτιώνοντας την εμπειρία των χρηστών και διευκολύνοντας τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Παραμένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και ποια θα είναι η επίδρασή της στην τεχνολογική πρόοδο.

Ερωτήσεις σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη Galaxy AI:

1. Πότε θα ενσωματωθεί η τεχνητή νοημοσύνη Galaxy AI στα κινητά μοντέλα;
2. Για ποιο λόγο δεν θα γίνει η ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης Galaxy AI;
3. Ποιες είναι οι λειτουργίες που θα παρέχονται από τη Galaxy AI στις νέες σειρές Galaxy S24;
4. Ποιες συσκευές αναφέρει η Samsung ότι θα υποστηρίζουν την τεχνητή νοημοσύνη Galaxy AI;
5. Ποιος είναι ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης στις μελλοντικές συσκευές της Samsung;
6. Ποιες είναι οι προσδοκίες για την εξέλιξη και την επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης στην τεχνολογική πρόοδο;

Ορισμοί για κλειδιά όρους:

– Τεχνητή νοημοσύνη (Artificial Intelligence): Το πεδίο της επιστήμης που ασχολείται με την ανάπτυξη υπολογιστικών συστημάτων που μπορούν να εκτελούν εργασίες που απαιτούν ανθρώπινη νοημοσύνη.

Συνδέσεις που αφορούν τον κύριο τομέα (main domain) και δεν είναι απλώς υποσελίδες:

Επίσημη ιστοσελίδα της Samsung