Λάθος παραγγελίας από την Apple: Ένας TikToker παρέλαβε 60 iPhone 15 Pro Max αντί για 4

Λάθος παραγγελίας από την Apple: Ένας TikToker παρέλαβε 60 iPhone 15 Pro Max αντί για 4

Μία ακόμα αναπάντεχη περιπέτεια συνέβη στην Apple, καθώς φαίνεται ότι ένας πελάτης τους λάμβανε παραπάνω κινητά από όσα είχε παραγγείλει. Ο TikToker με όνομα χρήστη @legends_gio, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν άγνωστος για εμάς, ανακάλυψε ότι η παραγγελία του για 4 iPhone 15 Pro Max είχε εκπληρωθεί κατά πολλαπλάσιο τρόπο. Συγκεκριμένα, παρέλαβε όχι 4, αλλά 60 κινητά τηλέφωνα.

Αυτό το λάθος έρχεται με ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη, καθώς όλα τα κινητά που λάμβανε είναι η ακριβότερη έκδοση του iPhone 15 Pro Max, με 1TB αποθηκευτικό χώρο. Η αξία των κινητών αυτών φτάνει τις 100.000 δολάρια. Φυσικά, για τον πελάτη αυτό ήταν ένα μεγάλο απροσδόκητο δώρο, παρόλο που αυτό προξενεί μεγαλύτερη απορία για τον τρόπο που συνέβη αυτή η περιστατική αντίστροφης αναλογίας.

Μέχρι τώρα, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν η Apple έχει πάρει πίσω τα άκοπα κινητά που παρέλαβε ο πελάτης. Επίσης, η εταιρεία δεν έχει σχολιάσει επίσημα το συμβάν. Παραμένουμε σε αναμονή για περισσότερες ενημερώσεις για τη χειριστή αντίδραση της Apple και το πώς θα επιλυθεί αυτή η κατάσταση.

Είναι αληθινή η ιστορία του TikToker που παρέλαβε πολλαπλά iPhone 15 Pro Max;

Ναι, είναι αληθινή ιστορία. Ο TikToker με όνομα χρήστη @legends_gio ανακάλυψε ότι η παραγγελία του για 4 iPhone 15 Pro Max είχε εκπληρωθεί κατά πολλαπλάσιο τρόπο, με την παραλαβή τελικά 60 τεμαχίων.

Πόση ακριβώς αξία είχε η λανθασμένη παράδοση;

Η αξία των 60 iPhone 15 Pro Max που παρέλαβε ο πελάτης φτάνει τις 100.000 δολάρια. Όλες οι συσκευές ήταν μοντέλα με 1TB αποθηκευτικό χώρο.

Έχει η Apple πάρει πίσω τα κινητά;

Ως τώρα, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν η Apple έχει πάρει πίσω τα κινητά που παρέλαβε ο πελάτης. Η εταιρεία δεν έχει σχολιάσει επίσημα το συμβάν και περιμένουμε νεότερες ενημερώσεις.