Νέα γενιά MacBook Pro και iMac: Ακόμα πιο γρήγορη απόδοση από την Apple

Νέα γενιά MacBook Pro και iMac: Ακόμα πιο γρήγορη απόδοση από την Apple

Η Apple παρουσίασε τη νέα γενιά των φορητών υπολογιστών MacBook Pro 14 και 16 ιντσών, καθώς και την ανανεωμένη σειρά iMac, η οποία περιλαμβάνει τα νέα τσιπ M3 Pro και M3 Pro Max. Οι φορητοί υπολογιστές διατίθενται σε ένα νέο χρώμα space black, ενώ προσφέρουν αποθηκευτικό χώρο έως 8 TB και μνήμη 128 GB. Οι ταχύτητες των τσιπ M3 είναι πλέον έως 2,5 φορές ταχύτερες σε σχέση με την προηγούμενη γενιά της Apple.

Τα νέα MacBook Pro υπόσχονται επίσης διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 22 ώρες και οθόνη με 25% περισσότερη φωτεινότητα από τα προηγούμενα μοντέλα. Η τιμή του MacBook Pro 14 ιντσών ξεκινά από 1.599 δολάρια, ενώ το μοντέλο 16 ιντσών ξεκινά από 2.499 δολάρια.

Στη σειρά iMac των 24 ιντσών, η Apple πρόσθεσε το τσιπ M3, προσφέροντας αναβαθμισμένη απόδοση και 2 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Το νέο iMac 24 ιντσών με M3 ξεκινά από τα 1.299 δολάρια και θα είναι διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες επόμενη εβδομάδα.

Οι νέοι υπολογιστές της Apple διαθέτουν τεχνολογία τριών νανομέτρων για προηγμένα γραφικά και τεχνητή νοημοσύνη, προσφέροντας ένα εντελώς νέο επίπεδο γραφικών. Η εξέλιξη του Apple Silicon, του τσιπ πυριτίου της Apple, έχει αναδειχθεί σε σημαντική ιστορία για την εταιρεία, με εντυπωσιακή επεξεργαστική απόδοση, θερμική απόδοση και διάρκεια ζωής μπαταρίας.

Τα νέα μοντέλα MacBook Pro και iMac αναμένεται να ενθουσιάσουν τους φίλους της Apple, προσφέροντας υψηλές επιδόσεις και αναβαθμισμένες δυνατότητες για τους χρήστες.

Συνήθεις ερωτήσεις

1. Ποια είναι η νέα γενιά των MacBook Pro και iMac;

Η νέα γενιά των MacBook Pro περιλαμβάνει τα μοντέλα 14 και 16 ιντσών, ενώ η νέα σειρά iMac περιλαμβάνει το μοντέλο 24 ιντσών.

2. Ποιες είναι οι βασικές αναβαθμίσεις στα νέα μοντέλα;

Οι νέοι υπολογιστές MacBook Pro και iMac διαθέτουν τα τσιπ M3 Pro και M3 Pro Max, προσφέροντας απόδοση έως 2,5 φορές ταχύτερη από την προηγούμενη γενιά της Apple. Επίσης, προσφέρουν μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο, μνήμη και βελτιωμένη διάρκεια ζωής μπαταρίας.

3. Πόσο κοστίζουν τα νέα μοντέλα MacBook Pro και iMac;</h