Η Apple αναβάλλει προσωρινά την ανάπτυξη των νέων λειτουργικών της συστημάτων iOS 18, iPadOS 18 και macOS 15 για να επικεντρωθεί στην ποιότητα

Η Apple αναβάλλει προσωρινά την ανάπτυξη των νέων λειτουργικών της συστημάτων iOS 18, iPadOS 18 και macOS 15 για να επικεντρωθεί στην ποιότητα

Η Apple έχει αποφασίσει να αναβάλει προσωρινά την ανάπτυξη των νέων εκδόσεων των λειτουργικών συστημάτων της, iOS 18, iPadOS 18 και macOS 15. Αυτή η απόφαση έλαβε χώρα μετά από ανησυχίες που εκφράστηκαν σχετικά με την ποιότητα και τη σταθερότητα των προηγούμενων εκδόσεων του λογισμικού της εταιρείας.

Ο Craig Federighi, ανώτερος αντιπρόεδρος της Apple στο τμήμα Software Engineering, αποφάσισε την προσωρινή διακοπή της ανάπτυξης, δίνοντας έτσι στους προγραμματιστές τον απαραίτητο χρόνο για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα και τις αδυναμίες που εντοπίστηκαν στις προηγούμενες εκδόσεις. Ο κύριος στόχος της Apple είναι να διορθώσει τα bugs και να βελτιώσει την απόδοση των εφαρμογών, προκειμένου να εξασφαλίσει μια σταθερή εμπειρία για τους χρήστες της.

Αυτή η απόφαση αποδεικνύει τη δέσμευση της Apple για την παροχή εξαιρετικής ποιότητας και ασφάλειας στους χρήστες της. Μόλις διορθωθούν τα σημαντικά ζητήματα που εντοπίστηκαν, οι εργασίες για την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών θα συνεχιστούν. Παράλληλα, η εταιρεία φέρεται να έχει ήδη ολοκληρώσει τις εργασίες για την έκδοση M1 του iOS 18/iPadOS 18 (κωδική ονομασία Crystal) και του macOS 15 (Glow).

Η Apple έχει επίγνωση της ανάγκης για αξιοπιστία και σταθερότητα στα λειτουργικά συστήματά της και προσπαθεί να εξασφαλίσει ότι οι χρήστες θα απολαμβάνουν μια ομαλή εμπειρία χωρίς προβλήματα. Αυτό το αξίζει η φήμη της και η αφοσίωση της στην καινοτομία και την ποιότητα.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ):

Ποια εκδόση του λογισμικού αναβάλει η Apple;
Η Apple αναβάλει προσωρινά την ανάπτυξη των εκδόσεων iOS 18, iPadOS 18 και macOS 15.

Για ποιους λόγους γίνεται αυτή η αναβολή;
Η αναβολή γίνεται για να επικεντρωθεί η Apple στη διόρθωση προβλημάτων και βελτιώσεων που παρουσιάστηκαν σε προηγούμενες εκδόσεις του λογισμικού.

Πότε αναμένεται η κυκλοφορία των νέων εκδόσεων;
Η Apple δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας των εκδόσεων iOS 18, iPadOS 18 και macOS 15.

Τι είναι η M1 έκδοση του iOS 18/iPadOS 18 και του macOS 15;
Η M1 είναι η πρώτη ορόσημο έκδοση ανάπτυξης των λειτουργικών συστημάτων της Apple. Αναφέρεται στην αρχιτεκτονική που χρησιμοποιείται στους επεξεργαστές της εταιρείας.