Η Apple προσθέτει 118 νέα emojis στους χρήστες iPhone

Η Apple προσθέτει 118 νέα emojis στους χρήστες iPhone

Η Apple ετοιμάζεται να προσθέσει 118 νέα emojis στο επόμενο λογισμικό των iPhone, εμπλουτίζοντας έτσι το γραφικό κοινό τους χαρακτήρα. Ανάμεσα στα νέα emojis, θα βρούμε τον μυθικό φοίνικα, το κουνιστό κεφάλι, καθώς και 4 ουδέτερες οικογένειες.

Αυτά τα emojis θα είναι διαθέσιμα μέσω μιας beta έκδοσης του νέου iOS 17.4 που αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη. Η τελική έκδοση του iOS 17.4 αναμένεται να φτάσει στους χρήστες μέσα στον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2024, σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη του Emojipedia, Keith Broni.

Αν και η εμφάνιση των emojis διαφέρει ανάλογα με το αν ο παραλήπτης χρησιμοποιεί iPhone ή Android, ο Broni επισημαίνει ότι η αύξηση της δημοτικότητας των emojis αποδεικνύει τη δύναμη αυτής της μορφής επικοινωνίας. Καθώς λέει, “στον ψηφιακό λόγο, ένα pixel αξίζει όσο χίλιες λέξεις”. Τα emojis αποτελούν ένα ισχυρό εργαλείο για τη βελτίωση της έκφρασης και της επικοινωνίας μέσω του ψηφιακού χώρου.

Με αυτή την προσθήκη, η Apple δείχνει τη συνεχή προσπάθειά της να καθιερώσει την πιο περιεκτική γλώσσα και ευαισθητοποιημένη παρουσία στην τεχνολογία της. Τα emojis προσφέρουν στους χρήστες μια επιπλέον διάσταση έκφρασης και επικοινωνίας, που είναι πολύτιμη στην ψηφιακή εποχή που ζούμε.

Τελικά, η προσθήκη αυτή στη συλλογή emojis ενισχύει την παγκόσμια πολυπολιτισμική εκφραστικότητα, καθώς περιλαμβάνει νέες αντιπροσωπευτικές εικόνες και σύμβολα που απευθύνονται σε διάφορες κοινότητες και ομάδες ανθρώπων. Από τον φοίνικα μέχρι τις οικογένειες ουδέτερου φύλου, η Apple συμβάλλει στην εκπροσώπηση και την αναγνώριση της ποικιλομορφίας μας και κάνει την επικοινωνία ακόμη πιο προσβάσιμη και πλούσια.

Συχνές Ερωτήσεις
1. Ποια emojis θα προστεθούν στο επόμενο λογισμικό των iPhone;
2. Πότε αναμένεται να είναι διαθέσιμα τα νέα emojis;
3. Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει η τελική έκδοση του iOS 17.4;
4. Πώς διαφέρει η εμφάνιση των emojis ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιεί ο παραλήπτης;
5. Ποια είναι η σημασία των emojis στον ψηφιακό χώρο;
6. Ποιο είναι το κίνητρο της Apple στην προσθήκη νέων emojis;
7. Ποια είναι η συνεισφορά της προσθήκης αυτής στην παγκόσμια εκφραστικότητα και στην προσβασιμότητα της επικοινωνίας;

Ορισμοί
1. Emojis: Διακοσμητικά σύμβολα και εικόνες που χρησιμοποιούνται για την έκφραση συναισθημάτων και επικοινωνία μέσω της τεχνολογίας.
2. iOS: Λειτουργικό σύστημα για συσκευές iPhone της εταιρείας Apple.
3. Beta έκδοση: Προκαταρκτική έκδοση λογισμικού που διατίθεται για δοκιμές και αξιολόγηση από τους χρήστες πριν από την επίσημη κυκλοφορία.
4. Android: Λειτουργικό σύστημα για κινητά τηλέφωνα που αναπτύσσεται από την εταιρεία Google.
5. Πολυπολιτισμική εκφραστικότητα: Η δυνατότητα να εκφράσουμε και να αναγνωρίζουμε τις διαφορετικές κουλτούρες και κοινότητες μέσω της επικοινωνίας.

Συνιστώμενοι Σύνδεσμοι
1. Apple
2. Emojipedia