Η MSI αποκαλύπτει νέες οθόνες QD-OLED πριν από την CES 2024

Η MSI αποκαλύπτει νέες οθόνες QD-OLED πριν από την CES 2024

Η MSI ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει στην επερχόμενη έκθεση CES 2024, αποκαλύπτοντας ορισμένα από τα προϊόντα που θα παρουσιάσει. Το highlight της εκδήλωσης θα είναι οι νέες οθόνες QD-OLED, με την εταιρεία να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τέσσερις gaming μοντέλα τον Ιανουάριο. Αυτές οι ανακοινώσεις φαίνεται να ανεβάζουν τον πήχη των απαιτήσεων σε θέματα οθονών.

Μεταξύ των νέων προϊόντων, ξεχωρίζουν μια οθόνη 32 ιντσών 4K με ρυθμό ανανέωσης 240Hz και μια οθόνη 27 ιντσών 1440p με ρυθμό ανανέωσης 360Hz. Οι δύο αυτές οθόνες αναμένεται να ανταγωνιστούν τα πρόσφατα μοντέλα που ανακοίνωσε η Alienware. Η MSI έχει δώσει έμφαση στις λεπτομέρειες, με τις οθόνες να υποστηρίζουν μέχρι 90 watt παροχή ρεύματος μέσω USB-C και να διαθέτουν τεχνολογίες όπως το MSI Console Mode και το MSI OLED Care 2.0.

Πέραν αυτών, η MSI αποκαλύπτει ακόμη δύο QD-OLED οθόνες που θα κυκλοφορήσουν στις 6 Ιανουαρίου 2024. Η πρώτη είναι μια ultrawide οθόνη 34 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 175Hz και η δεύτερη είναι μια οθόνη 49 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 32:9. Και οι δύο οθόνες προσφέρουν εντυπωσιακές επιδόσεις και αναμένονται να κατακτήσουν την αγορά.

Παρά την εκδήλωση της MSI, αναμένεται ότι και άλλες εταιρείες όπως η Alienware και η Asus θα παρουσιάσουν και αυτές νέες οθόνες QD-OLED. Η CES 2024 αναμένεται να είναι γεμάτη από ανακαλύψεις και νέες τεχνολογίες που θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις του gaming.