Καινοτόμα Συσκευή από τη Nintendo: Η Έκπληξη του Σχεδιαστικού Σχεδίου

Καινοτόμα Συσκευή από τη Nintendo: Η Έκπληξη του Σχεδιαστικού Σχεδίου

Ένα νέο διπλωμένο hardware συσκευής από τη Nintendo είναι αυτό που φαίνεται ότι επικρατεί τώρα. Η Ιαπωνική εταιρεία πρόσφατα υπέβαλε αίτηση προστασίας διπλώματος ευρεσιτεχνίας για μια “Ηλεκτρονική Συσκευή”, η οποία περιέχει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Το πιο εντυπωσιακό στη νέα συσκευή είναι ότι αποτελείται από δύο αποσπώμενα τμήματα, καθένα από τα οποία διαθέτει τη δική του οθόνη. Αυτό επιτρέπει να δημιουργηθούν διαφορετικοί τρόποι παιχνιδιού, είτε με τα δύο τμήματα σε συνδυασμό ως μία συσκευή, είτε χρησιμοποιώντας κάθε τμήμα ξεχωριστά.

Αναρωτιέστε πιθανότατα για ποιο σκοπό θα χρειαζόταν η Nintendo μια νέα φορητή συσκευή, όταν η προηγούμενη κονσόλα της, το Nintendo Switch, έχει γίνει τεράστια επιτυχία. Ο λόγος μπορεί να είναι ακόμη ασαφής, αλλά η Nintendo έχει κορυφαίους σχεδιαστές, που συνεχώς προκαλούν την αγορά με καινοτόμες ιδέες. Ενδεχομένως, η νέα συσκευή να αποτελεί πειραματισμό και ανάπτυξη για μεταγενέστερη χρήση σε μελλοντικά προϊόντα.

Αυτό που μας εντυπωσιάζει περισσότερο είναι η εμφάνιση της νέας συσκευής. Παρά τις μικρές ομοιότητες με το Nintendo Switch και το Nintendo 3DS, η συσκευή δεν μοιάζει με καμία από τις δύο. Και παρόλο που ο σχεδιασμός στην πατέντα πιθανότατα έχει ιδεατή μορφή και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει το τελικό προϊόν, η ιδέα μιας νέας φορητής συσκευής αναστατώνει τους fans της Nintendo.

FAQ:
Q: Τι είδους συσκευή είναι αυτή που ανέπτυξε η Nintendo;
A: Η Nintendo ανέπτυξε μια καινοτόμα φορητή συσκευή, η οποία αποτελείται από δύο αποσπώμενα τμήματα με δική τους οθόνη.

Q: Μπορούν τα δύο τμήματα να συνδεθούν μεταξύ τους;
A: Ναι, τα δύο τμήματα μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους και να λειτουργήσουν μαζί είτε ως μία συσκευή, είτε χρησιμοποιώντας κάθε τμήμα ξεχωριστά.

Q: Ποια ήταν η προηγούμενη φορητή κονσόλα της Nintendo;
A: Η προηγούμενη φορητή κονσόλα της Nintendo ήταν το Nintendo 3DS.

Q: Θα διαχωρισθεί η αγορά με την προώθηση αυτής της συσκευής;
A: Είναι δύσκολο να προβλέψουμε το μέλλον, αλλά η Nintendo έχει δείξει την ικανότητά της να παρουσιάζει καινοτόμα προϊόντα που εντυπωσιάζουν την αγορά.