Η Pokimane αποχαιρετά το Twitch και αφήνει ανοιχτό το μέλλον της

Η Pokimane αποχαιρετά το Twitch και αφήνει ανοιχτό το μέλλον της

Η δημοφιλής streamer Pokimane ανακοίνωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X, ότι αποχαιρετά το Twitch. Με 9,3 εκατομμύρια followers, η Pokimane είναι η πιο δημοφιλής γυναίκα streamer της πλατφόρμας και κατέχει τη δέκατη θέση στη λίστα των μεγαλύτερων καναλιών του Twitch.

Παρόλο που δεν αποκάλυψε συγκεκριμένα τα σχέδιά της για το μέλλον, η Pokimane δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μεταβεί σε μια άλλη streaming πλατφόρμα, όπως το Kick, ή ακόμη και να αποφασίσει να σταματήσει το live streaming εντελώς. Η ανάρτησή της στο X αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά της για αυτήν τη μετάβαση, δηλώνοντας απλώς το τέλος μιας εποχής και ευχαριστώντας για όλες τις αναμνήσεις και την αγάπη που λάμβανε κατά τη διάρκεια των streams της στα παιχνίδια League, Fortnite και Among Us.

Ο επίσημος λογαριασμός του Twitch απάντησε στην ανάρτησή της, ευχαριστώντας την για το απίστευτο ταξίδι που ζήσανε μαζί και εκφράζοντας την περηφάνια τους για όλα όσα έχει επιτύχει και όσα της επιφυλάσσει το μέλλον. Επιβεβαίωσαν επίσης ότι η Pokimane θα έχει πάντα ένα σπίτι στο Twitch.

Για την ιστορία, το 2022 η Pokimane είχε ανακοινώσει ότι σταδιακά θα μειώσει τα streams της στο Twitch, προκειμένου να επικεντρωθεί σε άλλες ανερχόμενες κοινωνικές πλατφόρμες όπως το TikTok. Μέχρι σήμερα, η Pokimane έχει κερδίσει περίπου 6,7 εκατομμύρια followers εκεί, αναδεικνύοντας την επιρροή και την ευρύτερη δημοτικότητά της.

Συχνές ερωτήσεις:

1. Γιατί η Pokimane αποχωρεί από το Twitch;
Η Pokimane ανακοίνωσε μέσω των social media ότι αποχωρεί από το Twitch, χωρίς να αποκαλύψει ακριβώς τους λόγους. Μπορεί να μεταβεί σε μια άλλη streaming πλατφόρμα όπως το Kick, ή ακόμα και να σταματήσει το live streaming εντελώς.

2. Ποια είναι η Pokimane;
Η Pokimane είναι μια δημοφιλής streamer και κατέχει τη δέκατη θέση στη λίστα των μεγαλύτερων καναλιών του Twitch. Έχει περίπου 9,3 εκατομμύρια followers και είναι η πιο δημοφιλής γυναίκα streamer στην πλατφόρμα.

3. Ποια παιχνίδια παίζει η Pokimane;
Η Pokimane έχει μεταδώσει παιχνίδια όπως το League, Fortnite και Among Us στα streams της.

4. Τι ανακοίνωσε ο επίσημος λογαριασμός του Twitch;
Ο επίσημος λογαριασμός του Twitch απάντησε στην ανάρτηση της Pokimane, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη και περηφάνια για τη συνεργασία τους και επιβεβαιώνοντας ότι η Pokimane θα έχει πάντα ένα σπίτι στο Twitch.

Ορισμοί:
– Streamer: Ένας χρήστης που μεταδίδει περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο μέσω μιας streaming πλατφόρμας, όπως το Twitch.
– Twitch: Μια δημοφιλής πλατφόρμα για live streaming παιχνιδιών και άλλου περιεχομένου.

Συναφείς συνδέσμοι:
https://www.twitch.tv/ (Το επίσημο Twitch)
https://www.kick.com/ (Πλατφόρμα streaming Kick)
https://www.tiktok.com/ (Το επίσημο TikTok)