Εκπτώσεις Black Friday: Κερδίστε 20€ κουπόνι για τις αγορές σας από το Skroutz

Εκπτώσεις Black Friday: Κερδίστε 20€ κουπόνι για τις αγορές σας από το Skroutz

Το Skroutz, ένας από τους μεγαλύτερους ηλεκτρονικούς καταστηματικούς καταλόγους στην Ελλάδα, έχει εντείνει τις προσφορές του για την Black Friday. Προωθεί τη μεγαλύτερη προωθητική ενέργεια του έτους, δίνοντας σε όσους κάνουν μια αγορά αξίας 350€ και πάνω ένα κουπόνι αξίας 20€ για την επόμενη αγορά τους.

Η προσφορά ισχύει για μια περίοδο 48 ωρών, από την Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου, έως το Σάββατο, 17 Νοεμβρίου. Όλες οι κατηγορίες προϊόντων συμπεριλαμβάνονται στην προωθητική ενέργεια, για να μπορείτε να αγοράσετε οτιδήποτε επιθυμείτε με μεγάλες εκπτώσεις.

Για να κερδίσετε το κουπόνι αξίας 20€, απλά προπληρώστε μια παραγγελία άνω των 350€ κατά τη διάρκεια της Black Friday προσφοράς. Το κουπόνι θα αποσταλεί στο email σας μετά την ολοκλήρωση της αγοράς και θα έχει ισχύ έως τις 20 Δεκεμβρίου. Έτσι, θα μπορείτε να απολαύσετε επιπλέον έκπτωση σε μια επόμενη αγορά σας.

Μην χάνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε μειωμένη τιμή και να επωφεληθείτε από αυτήν τη μοναδική προσφορά του Skroutz. Επωφεληθείτε από τη Black Friday προσφορά και ανανεώστε τη συλλογή σας με τα πιο συναρπαστικά προϊόντα της αγοράς.

Συχνές Ερωτήσεις

Πότε η προσφορά ολοκληρώνεται;

Η προσφορά ισχύει για 48 ώρες από τις 16 Νοεμβρίου έως τις 17 Νοεμβρίου.

Έχουν καλυφθεί όλες οι κατηγορίες προϊόντων;

Ναι, η προσφορά ισχύει για όλες τις κατηγορίες προϊόντων του Skroutz.

Πότε θα λάβω το κουπόνι;

Το κουπόνι αξίας 20€ θα σταλεί στο email σας μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Μέχρι πότε μπορώ να χρησιμοποιήσω το κουπόνι;

Το κουπόνι θα έχει ισχύ έως τις 20 Δεκεμβρίου.