Τεράστιες εκπτώσεις για το PlayStation στη Black Friday

Τεράστιες εκπτώσεις για το PlayStation στη Black Friday

Κατά τη διάρκεια της φετινής Black Friday, το PlayStation προσφέρει τεράστιες εκπτώσεις σε μια ποικιλία παραγωγών. Η καλύτερη προσφορά, ωστόσο, είναι η μειωμένη τιμή της κονσόλας PS5 για πρώτη φορά. Στα ελληνικά καταστήματα, μπορείτε να αποκτήσετε το λευκό PS5 με το Blu-ray drive στην βασική του έκδοση μόνο με €429.

Οι εκπτώσεις δεν περιορίζονται μόνο στην κονσόλα, αλλά καλύπτουν επίσης περιφερειακά όπως τα χειριστήρια DualSense και τη συνδρομή της υπηρεσίας PlayStation Plus. Επιπλέον, υπάρχουν αρκετές προσφορές και εκπτώσεις σε παιχνίδια της Sony και συνεργατών της. Μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα των προσφορών στην ειδική σελίδα που έχει δημιουργηθεί από το PlayStation για την Black Friday .

Ορισμένες από τις πιο ενδιαφέρουσες προσφορές περιλαμβάνουν τα εξής παιχνίδια:
– Assassin’s Creed Mirage PS4/PS5: €39,99
– Diablo IV PS4/PS5: €47,99
– EA Sports FC 24 PS4/PS5: €39,99
– God of War Ragnarok: €49,59
– Hogwarts Legacy PS5: €44,99
– Lies of P PS4/PS5: €47,99
– Mortal Kombat 1 PS5: €52,49
– ΝΒΑ 2Κ24 Kobe Bryant PS5: €39,99
– Resident Evil 4 PS4/PS5: €39,89
– Street Fighter 6 PS4/PS5: €39,19

Αυτές οι προσφορές παρέχουν μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους έχουν αγοράσει ήδη το PS5 να επεκτείνουν τη συλλογή τους με νέους τίτλους παιχνιδιών. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε αγαπημένα παιχνίδια σε μειωμένες τιμές!

Συχνές ερωτήσεις (FAQs)

1. Πού μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές του PlayStation στην Black Friday;

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές του PlayStation κατά την Black Friday στην ειδική σελίδα που έχει δημιουργηθεί για αυτόν τον σκοπό στο .

2. Πόσο κοστίζει το λευκό PS5 με το Blu-ray drive;

Το λευκό PS5 με το Blu-ray drive κοστίζει μόνο €429.

3. Ποια παιχνίδια ξεχωρίζουν στις προσφορές;

Ορισμένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στις προσφορές περιλαμβάνουν το Assassin’s Creed Mirage, το Diablo IV, το God of War Ragnarok και πολλά άλλα. Μπορείτε να αναζητήσετε την πλήρη λίστα των προσφορών στην ειδική σελίδα του PlayStation.

4. Ποια άλλα περιφερειακά και υπηρεσίες προσφέρονται με έκπτωση;

Εκτός από το PS5, μπορείτε να βρείτε εκπτώσεις σε περιφερειακά όπως τα χειριστήρια DualSense και στη συνδρομή της υπηρεσίας PlayStation Plus.