Μετακομίζει το Call of Duty στο διάστημα;

Μετακομίζει το Call of Duty στο διάστημα;

Νέα διαρροή gameplay πλάνων αποκαλύπτει ένα υποτιθέμενο “διαστημικό” Call of Duty που ετοίμαζε η Neversoft, δημιουργοί των Guitar Hero. Αυτή η προσπάθεια να διεισδύσουν στο γνωστό franchise FPS της Activision φαίνεται πως δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να δει το φως της ημέρας. Μέσα από ένα διάρκειας δύο λεπτών gameplay βίντεο, το οποίο διέρρευσε από έναν λογαριασμό στο Χ (πρώην Twitter), μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από τον κόσμο του “Call of Duty: Future Warfare” ή όπως ήταν η κωδική του ονομασία, “NX1”.

Το βίντεο δείχνει μια αποστολή στην επιφάνεια της Σελήνης, με τον παίκτη να αντιμετωπίζει διαστημικές στολές και να προσπαθεί να ξεφύγει από τις εισβάλλουσες δυνάμεις σε μια σεληνιακή βάση. Η ιδέα ήταν να συνδυάσει φουτουριστικά στοιχεία με ένα κλασικό “boots-on-the-ground” σύστημα μάχης. Επιπλέον, θα περιελάμβανε remastered χάρτες από προηγούμενα παιχνίδια του Call of Duty.

Οι πληροφορίες για αυτό το πιθανό παιχνίδι προέρχονται από τον πρώην developer της Neversoft, Brian Bright, ο οποίος αναφέρει ότι η ομάδα είχε ξεκινήσει την ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά η Activision το ακύρωσε πριν φτάσει στην κυκλοφορία. Ο Bright αποκάλυψε ότι η ομάδα είχε ήδη ολοκληρώσει 2-3 αποστολές του campaign και είχε κάνει σημαντική πρόοδο στο multiplayer μέρος του παιχνιδιού.

Παρόλο που το “Call of Duty: Future Warfare” δεν είδε ποτέ το φως της ημέρας, οι ιδέες και τα assets που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτό το έργο μπορεί να έχουν επηρεάσει τους δημιουργούς των “Call of Duty: Ghosts” και “Call of Duty: Infinite Warfare”. Παρά την αποτυχημένη προσπάθεια, η οποία μεταφέρει το γνωστό σειρά παιχνιδιών στο διάστημα, ο κόσμος του Call of Duty παραμένει πάντα ανοικτός σε νέες ιδέες και πειραματισμούς.

Πηγή: https://example.com

Συχνές Ερωτήσεις (FAQs):
1. Ποιο είναι το υποτιθέμενο “διαστημικό” Call of Duty που ετοίμαζε η Neversoft;
Η Neversoft ετοίμαζε ένα υποτιθέμενο Call of Duty με την κωδική ονομασία “NX1” ή “Call of Duty: Future Warfare”.

2. Ποιες είναι οι κύριες πληροφορίες για το παιχνίδι που προέκυψαν από τη διαρροή;
Το βίντεο gameplay δείχνει μια αποστολή στην επιφάνεια της Σελήνης όπου ο παίκτης αντιμετωπίζει διαστημικές στολές και επιδίδεται σε μάχες εναντίον εισβολέων σε μια σεληνιακή βάση. Η ιδέα ήταν να συνδυαστούν φουτουριστικά στοιχεία με ένα κλασικό σύστημα μάχης “boots-on-the-ground”.

3. Γιατί το παιχνίδι δεν κυκλοφόρησε ποτέ;
Η Activision ακύρωσε το παιχνίδι πριν φτάσει στην κυκλοφορία, παρά την πρόοδο που είχε γίνει στην ανάπτυξή του από τη Neversoft.

4. Ποιος δημιούργησε το παιχνίδι;
Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από την Neversoft Entertainment, γνωστή για την δημιουργία του Guitar Hero.

5. Πώς επηρέασε αυτό το παιχνίδι τους δημιουργούς των Call of Duty: Ghosts και Call of Duty: Infinite Warfare;
Αν και το “Call of Duty: Future Warfare” δεν κυκλοφόρησε ποτέ, οι ιδέες και τα assets που χρησιμοποιήθηκαν μπορεί να έχουν επηρεάσει τους δημιουργούς των “Call of Duty: Ghosts” και “Call of Duty: Infinite Warfare”.

Ορισμοί για κλειδιά όρους:
– Call of Duty: Ημιτραυματική παιχνιδοσειρά επιβίωσης FPS (First-Person Shooter) που αναπτύσσεται από την Activision.
– Neversoft: Αμερικανική εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών, γνωστή για τη δημιουργία του Guitar Hero.
– FPS: Παιχνίδι πρώτου προσώπου, όπου ο παίκτης βλέπει την προοπτική του παιχνιδιού μέσα από τα μάτια του χαρακτήρα που ελέγχει.
– Campaign: Η παρακολούθηση της ιστορίας και η ολοκλήρωση αποστολών σεναρίου σε ένα παιχνίδι.
– Multiplayer: Πολλαπλοί παίκτες που συναντιούνται και παίζουν μαζί σε διαδικτυακά παιχνίδια.

Πιθανά σχετικά links:
callofduty.com