Οι ηθοποιοί της σειράς “Κάνε ότι κοιμάσαι” στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται”

Οι ηθοποιοί της σειράς “Κάνε ότι κοιμάσαι” στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται”

Οι Μιχάλης Αρτεμισιάδης και Νικόλας Χαλκιαδάκης, πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς “Κάνε ότι κοιμάσαι”, ήταν καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha την Κυριακή. Ο πρώτος ηθοποιός, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, μίλησε για τις συνήθειές του στα social media και την προτίμησή του για την επικοινωνία από κοντά, αντί να χρησιμοποιεί τα social media για να επικοινωνεί με το κοινό του.

Αντί του πρωτότυπου παραθέματος, ο Μιχάλης Αρτεμισιάδης απλώς αναφέρει πως η υποχρέωση της τηλεοπτικής παρουσίας του ήταν “υπέροχη” για αυτόν, επικεντρώνοντας την προσοχή στην αρνητική του αντίδραση για την ερώτηση σχετικά με την παρακολούθηση της τηλεόρασης.

Η Ναταλία Γερμανού, παρουσιάστρια της εκπομπής, τον ρώτησε εάν παρακολουθεί τηλεόραση, και η απάντησή του “όχι” προκάλεσε έκπληξη και ανυπομονησία στην παρουσιάστρια. Παρόλα αυτά, ο Μιχάλης Αρτεμισιάδης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τον κοντινό χαρακτηρισμό της Ναταλίας, αναφέροντας πως αισθάνεται πως η ερώτηση ήταν περιττή.

Στη συνέχεια της εκπομπής, η Ναταλία Γερμανού είχε την ευκαιρία να επεκτείνει τη συζήτηση για τις υπόλοιπες συνήθειες του Μιχάλη Αρτεμισιάδη, προσφέροντας μια ανανεωμένη προοπτική για τον ηθοποιό και την πορεία της καριέρας του.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ):
1. Ποιοι ήταν οι καλεσμένοι στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” την Κυριακή;
Οι καλεσμένοι στην εκπομπή ήταν οι ηθοποιοί Μιχάλης Αρτεμισιάδης και Νικόλας Χαλκιαδάκης.

2. Τι είπε ο Μιχάλης Αρτεμισιάδης για τα social media;
Ο Μιχάλης Αρτεμισιάδης αναφέρθηκε στην αδιαφορία του για τα social media και την προτίμησή του για την επικοινωνία από κοντά με το κοινό του.

3. Παρακολουθεί ο Μιχάλης Αρτεμισιάδης τηλεόραση;
Ο Μιχάλης Αρτεμισιάδης δήλωσε πως δεν παρακολουθεί τηλεόραση, κάτι που προκάλεσε έκπληξη στην Ναταλία Γερμανού.