Νέο έτος, νέες προσφορές: Το PlayStation με εκπτώσεις έως 75%!

Νέο έτος, νέες προσφορές: Το PlayStation με εκπτώσεις έως 75%!

Το PlayStation φέρνει το νέο έτος με μια έκπληξη για τους λάτρεις των videogames. Η Sony ανακοίνωσε το “New Year Deals”, ένα νέο κύμα προσφορών και εκπτώσεων για τα PS4 και PS5. Αυτή η προωθητική εκστρατεία περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από τίτλους που έρχονται με μειωμένες τιμές έως και 75%!

Η λίστα περιλαμβάνει παιχνίδια της Sony και τρίτων συνεργατών για τις δύο κονσόλες. Για να επωφεληθείτε από αυτές τις προσφορές, μπορείτε να επισκεφθείτε το PlayStation Store από την κονσόλα σας ή να μπείτε στο επίσημο ελληνικό site του PlayStation Store.

Μερικοί από τους δημοφιλείς τίτλους που ξεχωρίζουν είναι τα εξής:

1. Crash Bandicoot N’ Sane Trilogy – Απολαύστε τo αγαπημένo παιχνίδι του Crash Bandicoot με την εκπληκτική τιμή των €15,99.
2. Dead Space Digital Deluxe Edition – Ζήστε τον τρόμο στο διάσημο παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας με το καταπληκτικό ποσό των €44,99.
3. EA Sports FC 24 Ultimate Edition – Αναβαθμίστε τις ποδοσφαιρικές σας ικανότητες με την απόκτηση της Ultimate Edition του EA Sports FC 24 με μόνο €43,99.
4. Resident Evil Village Gold Edition – Εξερευνήστε τον τρόμο και την ατμόσφαιρα του Resident Evil Village με την Gold Edition που κοστίζει μόνο €19,99.
5. Uncharted Legacy of Thieves Collection – Επαναζήστε τις αξέχαστες περιπέτειες του Nathan Drake σε ένα πακέτο που περιλαμβάνει δύο παιχνίδια με €19,99.

Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε τους αγαπημένους σας τίτλους σε χαμηλές τιμές. Οι εκπτώσεις θα ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε βιαστείτε και επωφεληθείτε από αυτήν την ευκαιρία!

Συχνές ερωτήσεις

1. Ποιο είναι το “New Year Deals” και τι περιλαμβάνει;
Το “New Year Deals” είναι μια προσφορική εκστρατεία από τη Sony που περιλαμβάνει μειωμένες τιμές και εκπτώσεις για τα παιχνίδια των κονσολών PS4 και PS5. Περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από τίτλους με έκπτωση έως 75%.

2. Πώς μπορώ να επωφεληθώ από αυτές τις προσφορές;
Για να επωφεληθείτε από αυτές τις προσφορές, μπορείτε να επισκεφθείτε το PlayStation Store από την κονσόλα σας ή να μπείτε στο επίσημο ελληνικό site του PlayStation Store.

3. Ποιοι είναι μερικοί από τους δημοφιλείς τίτλους που περιλαμβάνονται;
Ορισμένοι από τους δημοφιλείς τίτλους που περιλαμβάνονται είναι τα εξής:
– Crash Bandicoot N’ Sane Trilogy
– Dead Space Digital Deluxe Edition
– EA Sports FC 24 Ultimate Edition
– Resident Evil Village Gold Edition
– Uncharted Legacy of Thieves Collection

4. Για πόσο χρονικό διάστημα θα ισχύουν οι εκπτώσεις;
Οι εκπτώσεις θα ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.