Νυχτερινή όραση μονοκούκλα AGM PVS-14 NL2I

Νυχτερινή όραση μονοκούκλα AGM PVS-14 NL2I

Η AGM PVS-14 NL2I είναι μια εξαιρετική νυχτερινή όραση μονοκούκλα που προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Με την ενσωματωμένη τεχνολογία Gen 2+ και τον ενσωματωμένο ενισχυτή φωτός, η PVS-14 NL2I παρέχει εξαιρετική ευαισθησία και ανάλυση, επιτρέποντας στον χρήστη να δει σε συνθήκες σχεδόν σκοτεινές.

Η μονοκούκλα διαθέτει επίσης ενσωματωμένο IR διακόπτη, ο οποίος επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού. Επιπλέον, η PVS-14 NL2I είναι εξαιρετικά ανθεκτική και ανθεκτική στις σκληρές συνθήκες χρήσης, καθιστώντας την ιδανική για επαγγελματική χρήση.

Η μονοκούκλα διαθέτει επίσης ενσωματωμένο τρίποδο, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να τη χρησιμοποιεί με άνεση και σταθερότητα. Επιπλέον, η PVS-14 NL2I είναι ελαφριά και φορητή, καθιστώντας την ιδανική για εξωτερικές δραστηριότητες όπως το κυνήγι και η αλιεία.

Συνολικά, η AGM PVS-14 NL2I είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια υψηλής ποιότητας νυχτερινή όραση μονοκούκλα. Με την εξαιρετική τεχνολογία και την ανθεκτική κατασκευή της, η PVS-14 NL2I είναι ιδανική για επαγγελματική χρήση και εξωτερικές δραστηριότητες.