Οι δημοφιλέστεροι τίτλοι παιχνιδιών για PS4 και PS5 το 2023

Οι δημοφιλέστεροι τίτλοι παιχνιδιών για PS4 και PS5 το 2023

Η Sony ανακοίνωσε πρόσφατα τη λίστα με τους πιο δημοφιλείς τίτλους παιχνιδιών για τις κονσόλες PS4 και PS5 για το έτος 2023. Η λίστα παρουσιάζει ποια παιχνίδια απολάμβαναν τη μεγαλύτερη δημοτικότητα ανά περιοχή, συμπεριλαμβανομένων επίσης των παιχνιδιών για τα PlayStation VR και PlayStation VR2.

Στη λίστα για τους κατόχους του PS5 στην Ευρώπη, κυριάρχησαν παιχνίδια όπως το EA Sports FC 24, το Hogwarts Legacy και το Call of Duty: Modern Warfare III. Άλλοι δημοφιλείς τίτλοι περιλάμβαναν το GTA V, το Marvel’s Spider-Man 2 και το FIFA 23. Η λίστα συνοδευόταν από ενδιαφέρουσες προσθήκες όπως το Baldur’s Gate 3, το Diablo IV και το Assassin’s Creed Mirage.

Από την πλευρά των κατόχων του PS4, δημοφιλέστερα παιχνίδια στην Ευρώπη ήταν το EA Sports FC 24, το Minecraft και το Red Dead Redemption 2. Ακολούθησαν το GTA V, το FIFA 23 και το The Forest. Παρατηρήθηκε επίσης μια εντυπωσιακή εισχώρηση παιχνιδιών όπως το The Last of Us: Part II, το Hogwarts Legacy και το A Way Out.

Για τους κατόχους των PlayStation VR2, τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στην Ευρώπη ήταν το Pavlov, το Kayak VR: Mirage και το Beat Saber. Η λίστα περιλάμβανε επίσης τίτλους όπως το The Dark Pictures: Switchback VR, το Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge και το Job Simulator.

Τέλος, για τους κατόχους των αρχικών PlayStation VR, τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στην Ευρώπη ήταν το Job Simulator, το Bat Saber και το SUPERHOT VR. Άλλοι δημοφιλείς τίτλοι περιλάμβαναν το Batman: Arkham VR, το The Walking Dead Onslaught και το Creed: Rise to Glory.

Η λίστα αυτή προσφέρει μια ενδιαφέρουσα εικόνα των παιχνιδιών που αγαπήθηκαν περισσότερο από την κοινότητα των gamers το 2023. Ανεξάρτητα από την προτίμηση παιχνιδιού, οι εξομοιώσεις αθλητικών παιχνιδιών, τα παιχνίδια της Rockstar Games και η σειρά Call of Duty κατάφεραν να κερδίσουν την προσοχή και την αγάπη των παικτών.

Συχνές ερωτήσεις:

1. Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς τίτλοι παιχνιδιών για τις κονσόλες PS4 και PS5 για το έτος 2023;
2. Ποια παιχνίδια απολαμβάνουν τη μεγαλύτερη δημοτικότητα στην Ευρώπη;
3. Ποια παιχνίδια είναι δημοφιλή για τα PlayStation VR και PlayStation VR2;
4. Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι τίτλοι για τους κατόχους των αρχικών PlayStation VR;

Ορισμοί:

1. PlayStation VR: Το PlayStation VR είναι ένα εικονικός πραγματικότητας (VR) σύστημα που αναπτύχθηκε από τη Sony για το PlayStation 4.
2. PlayStation VR2: Το PlayStation VR2 είναι η επόμενη γενιά του εικονικής πραγματικότητας συστήματος της Sony, σχεδιασμένη για το PlayStation 5.
3. EA Sports FC 24: Το EA Sports FC 24 είναι ένα ποδοσφαιρικό βιντεοπαιχνίδι που ανήκει στη σειρά FIFA και αναπτύχθηκε από την Electronic Arts.
4. Hogwarts Legacy: Το Hogwarts Legacy είναι ένα παιχνίδι ρόλων βασισμένο στον κόσμο του Harry Potter, όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός μαθητή στο Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry.
5. Call of Duty: Modern Warfare III: Το Call of Duty: Modern Warfare III είναι ένα παιχνίδι πρώτου προσώπου στο είδος των στρατιωτικών συμπλοκών, στο οποίο οι παίκτες συμμετέχουν σε μάχες και αποστολές σε διάφορα μέρη του κόσμου.
6. GTA V: Το GTA V είναι ένα ανοιχτού κόσμου παιχνίδι δράσης που αναπτύχθηκε από τη Rockstar Games, όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο εγκληματία και εξερευνούν μια φανταστική πόλη.
7. Marvel’s Spider-Man 2: Το Marvel’s Spider-Man 2 είναι ένα παιχνίδι δράσης με υπερήρωες, όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του Spider-Man και πολεμούν τους εχθρούς της πόλης.
8. FIFA 23: Το FIFA 23 είναι ένα ποδοσφαιρικό βιντεοπαιχνίδι που ανήκει στη σειρά FIFA και αναπτύχθηκε από την Electronic Arts.
9. Baldur’s Gate 3: Το Baldur’s Gate 3 είναι ένα παιχνίδι ρόλων βασισμένο στον κόσμο του Dungeons & Dragons, όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός ήρωα και ζουν περιπέτειες σε μια φανταστική γή.
10. Diablo IV: Το Diablo IV είναι ένα παιχνίδι δράσης ρόλων, όπου οι παίκτες καταπολεμούν δαιμόνια και εξερευνούν ένα σκοτεινό μεσαιωνικό κόσμο.
11. Assassin’s Creed Mirage: Το Assassin’s Creed Mirage είναι ένα παιχνίδι δράσης με υπερήρωες, όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός άλλουνταιου δολοφόνου και εξερευνούν διάφορες περιοχές στην Αίγυπτο και τη Μεσόγειο.

Συνδεόμενοι Σύνδεσμοι:

1. https://www.playstation.com/ (official PlayStation website)
2. https://www.ea.com/ (Electronic Arts website)
3. https://www.rockstargames.com/ (Rockstar Games website)