Οι νέοι επεξεργαστές AMD προσφέρουν εντυπωσιακή αύξηση της απόδοσης

Οι νέοι επεξεργαστές AMD προσφέρουν εντυπωσιακή αύξηση της απόδοσης

Οι νέοι επεξεργαστές AMD αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 31 Ιανουαρίου και ήδη έχουν διαρρεύσει τα πρώτα benchmarks που αποκαλύπτουν ένα εκπληκτικό άλμα στην απόδοση τους. Οι νέες προτάσεις της AMD φαίνεται να είναι ιδανικές για οικονομικά PCs, προσφέροντας μια αύξηση της απόδοσης της τάξεως του 64% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Οι δοκιμές προέρχονται από το Geekbench 6 και δείχνουν ότι ο Ryzen 7 8700G έχει σκοράρει 14326 πόντους στα multi-core τεστ και 2720 πόντους στο single-core τεστ. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, τον Ryzen 7 5700G, αυτό αντιστοιχεί σε μια αύξηση της απόδοσης κατά 64% και 37% αντίστοιχα. Οι gaming επιδόσεις του Ryzen 7 8700G αναμένεται επίσης να είναι σημαντικά καλύτερες.

Παρόμοια είναι τα αποτελέσματα και για τον Ryzen 5 8600G, με τον επεξεργαστή να φτάνει τους 11453 πόντους στα multi-core τεστ και 2474 πόντους στο single-core τεστ. Και σε αυτήν την περίπτωση, παρατηρείται μια αύξηση της απόδοσης κατά 50% και 29% αντίστοιχα σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Οι νέοι επεξεργαστές AMD έχουν ενσωματωμένα γραφικά Radeon και περιλαμβάνουν την Ryzen AI τεχνολογία, η οποία προσφέρει επιπρόσθετη βελτιστοποίηση των AI workloads. Αυτά τα μοντέλα αναμένεται να είναι μόνο μερικά από τα νέα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν για την AM5 πλατφόρμα, με τον αριθμό των επιλογών να αυξάνεται σημαντικά. Η κυκλοφορία αυτών των επεξεργαστών αναμένεται να φέρει μια νέα εποχή στην απόδοση των PCs και την εμπειρία των χρηστών.

Συχνές Ερωτήσεις:

1. Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσουν οι νέοι επεξεργαστές AMD;
Οι νέοι επεξεργαστές AMD αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 31 Ιανουαρίου.

2. Ποια είναι η αύξηση της απόδοσης των νέων επεξεργαστών σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά;
Οι νέες προτάσεις της AMD προσφέρουν μια αύξηση της απόδοσης της τάξεως του 64% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

3. Ποια είναι τα αποτελέσματα των benchmark δοκιμών για τους νέους επεξεργαστές;
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δοκιμών από το Geekbench 6, ο Ryzen 7 8700G σκοράρει 14326 πόντους στα multi-core τεστ και 2720 πόντους στο single-core τεστ. Ο Ryzen 5 8600G φτάνει τους 11453 πόντους στα multi-core τεστ και 2474 πόντους στο single-core τεστ.

4. Ποιες είναι οι κύριες βελτιώσεις στην απόδοση των νέων επεξεργαστών AMD;
Οι βελτιώσεις στην απόδοση των νέων επεξεργαστών περιλαμβάνουν μια αύξηση της απόδοσης έως και 64% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

5. Ποιες τεχνολογίες περιλαμβάνουν οι νέοι επεξεργαστές AMD;
Οι νέοι επεξεργαστές AMD έχουν ενσωματωμένα γραφικά Radeon και περιλαμβάνουν την Ryzen AI τεχνολογία, η οποία προσφέρει επιπρόσθετη βελτιστοποίηση των AI workloads.

6. Πότε θα είναι διαθέσιμα αυτά τα μοντέλα επεξεργαστών;
Τα νέα μοντέλα επεξεργαστών αναμένεται να είναι διαθέσιμα για την AM5 πλατφόρμα στο μέλλον.

7. Ποιες είναι οι αναμενόμενες επιδόσεις στα παιχνίδια των νέων επεξεργαστών AMD;
Οι gaming επιδόσεις των νέων επεξεργαστών AMD αναμένεται επίσης να είναι σημαντικά βελτιωμένες.

8. Πού μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες για τους νέους επεξεργαστές AMD;
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους νέους επεξεργαστές AMD, μπορείτε να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο της AMD εδώ.

Ορισμοί:

– Επεξεργαστές AMD: Οι επεξεργαστές AMD αναφέρονται στους νέους επεξεργαστές που αναμένεται να κυκλοφορήσουν από την εταιρεία AMD στις 31 Ιανουαρίου. Προσφέρουν μια σημαντική αύξηση της απόδοσης σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά των επεξεργαστών.

– Geekbench 6: Το Geekbench 6 είναι ένα πρόγραμμα benchmarking που χρησιμοποιείται για να αξιολογήσει την απόδοση των επεξεργαστών. Χρησιμοποιείται για να μετρήσει την απόδοση των νέων επεξεργαστών AMD σε αυτό το άρθρο.

Συστήνεται η παρακολούθηση των παρακάτω συναφών συνδέσμων:

https://www.amd.com (AMD επίσημη ιστοσελίδα)
https://www.geekbench.com (Geekbench επίσημη ιστοσελίδα)