Ο Μπραντ Πιτ εμφανίζεται στο Γκραν Πρι της F1 με νέο λουκ

Ο Μπραντ Πιτ εμφανίζεται στο Γκραν Πρι της F1 με νέο λουκ

Στο Γκραν Πρι της F1 στο Λας Βέγκας εμφανίστηκε το Σάββατο ο Μπραντ Πιτ με ένα εντυπωσιακό και αλλόκοτο λουκ. Ο 59χρονος ηθοποιός φαίνεται πως εμπνεύστηκε για την εμφάνισή του από τον χαρακτήρα του κακού αγοριού Tyler Durden που υποδύθηκε στην ταινία “Fight Club” πριν από 25 χρόνια. Φορώντας ένα κοντό ξανθό χτένισμα, ένα εφαρμοστό σακάκι και γυαλιά ηλίου με καφέ φακούς, ο Πιτ έδειχνε να έχει βγει απευθείας από το πλατό του “Fight Club”.

Ωστόσο, το λουκ του Μπραντ Πιτ στο Γκραν Πρι της F1 ξεκίνησε φήμες και ερωτήσεις για τον λόγο που παρευρέθηκε στο γεγονός. Ο Πιτ έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις στις πίστες της F1 την τελευταία σεζόν, προκειμένου να προωθήσει την νέα του ταινία σε σκηνοθεσία Τζόζεφ Κοζίνσκι. Η ταινία αυτή, με τίτλο που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Μπραντ Πιτ με τους ηθοποιούς Ντάμσον Ίντρις και Χαβιέ Μπαρδέμ.

Ο Μπραντ Πιτ έχει μια μακρά ιστορία στον χώρο του κινηματογράφου, και η εμφάνισή του στο Γκραν Πρι της F1 αναδεικνύει τον ιδιαίτερο τρόπο που χρησιμοποιεί την εμφάνισή του για να προβάλλει τις ταινίες του. Αυτό μας δίνει μια νέα προοπτική στην αίσθηση του στυλ και της προβολής των διάσημων προσώπων στον κόσμο του θεάματος.