Ο πραγματικός “Joker” της Φλόριντα θέλει να συνεργαστεί με τη Rockstar για το GTA 6

Ο πραγματικός “Joker” της Φλόριντα θέλει να συνεργαστεί με τη Rockstar για το GTA 6

Ο πρώτος τρέιλερ του πολυαναμενόμενου GTA 6 προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, αλλά ένας πραγματικός “Joker” από τη Φλόριντα είχε έντονη αντίδραση σε αυτόν τον χαρακτήρα που του ξενέρωσε τον τρόπο που σατίριζε το πραγματικό του πρόσωπο. Ο Lawrence “Florida Joker” Sullivan, γνωστός για τα εμβληματικά τατουάζ του, ξεκίνησε απειλώντας νομικά μέτρα αν δεν του προσφέρουν εκατομμύρια δολάρια. Τώρα, ωστόσο, έχει αλλάξει τακτική και θέλει να συνεργαστεί επίσημα με τη Rockstar.

Ο Sullivan έκανε ένα βίντεο στο TikTok, όπου ζήτησε από την εταιρεία να του προσφέρει μια ευκαιρία να δώσει τη φωνή του στον χαρακτήρα, λέγοντας ότι μπορεί να γράψουν μαζί μια ιστορία που θα μείνει στην ιστορία. Έχοντας στο μυαλό του την δημοσιότητα που έλαβε για τη συμμετοχή του στο πρώτο τρέιλερ, ελπίζει να αποκτήσει ένα άλλο είδος αναγνώρισης.

Παρά τις αρχικές απειλές, η Rockstar δεν έδειξε καμία πρόθεση να προβεί σε οποιαδήποτε προσφορά. Ωστόσο, αυτό δεν σταμάτησε τον Sullivan από το να προκαλεί περαιτέρω την εταιρεία. Πρόσφατα ζήτησε από την Rockstar να βρει έναν άλλο “Florida Joker” στη Φλόριντα, με τον οποίο θα μπορούσαν να συνεργαστούν.

Έχει μείνει ακόμα να δούμε αν η Rockstar θα ανταποκριθεί στην πρόκληση του Sullivan και αν θα του προσφέρει κάποια ευκαιρία στο μέλλον. Ο κόσμος εν αναμονή περιμένει να δει αν ο πραγματικός “Joker” της Φλόριντα θα αποκτήσει έναν ρόλο στο πολυαναμενόμενο GTA 6, δίνοντας του έτσι μια εντελώς νέα διάσταση.

Συνήθεις Ερωτήσεις (FAQs):

1. Ποιος είναι ο “Florida Joker” και τι απειλεί να κάνει;
Ο Lawrence “Florida Joker” Sullivan είναι ένας άνδρας από τη Φλόριντα γνωστός για τα εμβληματικά του τατουάζ. Απειλεί να πάρει νομικά μέτρα αν η Rockstar Games δεν του προσφέρει εκατομμύρια δολάρια.

2. Πώς προσπαθεί να συνεργαστεί με τη Rockstar;
Ο Sullivan έχει ζητήσει από τη Rockstar να του δώσει την ευκαιρία να δώσει τη φωνή του σε έναν χαρακτήρα του παιχνιδιού GTA 6. Ελπίζει να δημιουργήσουν μαζί μια ιστορία που θα μείνει στην ιστορία.

3. Τι απάντηση έδωσε η Rockstar στις απαιτήσεις του;
Αρχικά, η Rockstar δεν έδειξε πρόθεση να προσφέρει οποιαδήποτε προσφορά. Ωστόσο, ο Sullivan συνεχίζει να προκαλεί την εταιρεία και ζήτησε πρόσφατα να βρουν έναν άλλο “Florida Joker” με τον οποίο να συνεργαστούν.

Ορισμοί:
1. GTA 6 – Το Grand Theft Auto 6 (GTA 6) είναι ένα πολυαναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι που αναπτύσσεται από την εταιρεία Rockstar Games.

Προτεινόμενοι σύνδεσμοι:

1. Επίσημη Ιστοσελίδα Rockstar Games
2. gta6info.com