Ο ψηφιακός επαναλήπτης Hytera RD985 DMR UHF

Ο ψηφιακός επαναλήπτης Hytera RD985 DMR UHF

Ο Hytera RD985 είναι ένας ψηφιακός επαναλήπτης DMR UHF που προσφέρει αξιόπιστη επικοινωνία σε μεγάλες αποστάσεις. Με την υποστήριξη της τεχνολογίας TDMA, ο RD985 μπορεί να μεταδώσει δύο κανάλια σε ένα συχνοτικό εύρος 12,5 kHz, προσφέροντας έτσι διπλάσια χωρητικότητα σε σχέση με τους αναλογικούς επαναλήπτες.

Ο RD985 είναι σχεδιασμένος για να λειτουργεί σε απαιτητικά περιβάλλοντα και προσφέρει ανθεκτικότητα στη σκόνη, την υγρασία και τις υψηλές θερμοκρασίες. Επιπλέον, ο RD985 διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα αυτόματης επαναφοράς, το οποίο επαναφέρει τον επαναλήπτη στην κανονική λειτουργία του μετά από μια διακοπή ρεύματος.

Ο RD985 προσφέρει επίσης πολλαπλές λειτουργίες ασφαλείας, όπως κρυπτογράφηση και επαλήθευση ταυτότητας, για να διασφαλίσει την ασφάλεια των επικοινωνιών. Επιπλέον, ο RD985 διαθέτει ενσωματωμένο GPS, το οποίο επιτρέπει την ακριβή παρακολούθηση της θέσης του επαναλήπτη.

Ο RD985 είναι εύκολος στη χρήση και διαθέτει μια φιλική προς τον χρήστη διεπαφή. Οι χρήστες μπορούν να προγραμματίσουν τον επαναλήπτη μέσω του λογισμικού προγραμματισμού Hytera CPS, το οποίο προσφέρει πλήρη ελεγχόμενη πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις του επαναλήπτη.

Συνολικά, ο Hytera RD985 είναι ένας αξιόπιστος και ανθεκτικός ψηφιακός επαναλήπτης DMR UHF που προσφέρει εξαιρετική χωρητικότητα και ασφάλεια στις επικοινωνίες.