Ο Karl Urban ως Johnny Cage: Μια ματιά στο Mortal Kombat 2

Ο Karl Urban ως Johnny Cage: Μια ματιά στο Mortal Kombat 2

Το Mortal Kombat 2 επιδιώκει να ξεπεράσει τον προκάτοχό του και για αυτό ανακοινώθηκε η προσθήκη του Karl Urban, γνωστού από τη σειρά “The Boys” και τις ταινίες “Star Trek”, στο καστ. Ο Urban θα υποδυθεί τον αγαπημένο του κοινού, Johnny Cage.

Μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει καμία φωτογραφία από την παραγωγή του sequel της ταινίας “Mortal Kombat” του 2021. Ωστόσο, ο παραγωγός Todd Garner μας χάρισε μια κλεφτή ματιά στην εμφάνιση του Johnny Cage, ανεβάζοντας ένα teaser στον λογαριασμό του στο X. Στη φωτογραφία διακρίνεται η αγκράφα της ζώνης του Cage, με το χαρακτηριστικό όνομα “CAGE” πάνω της.

Παρόλα αυτά ο ίδιος ο παραγωγός προειδοποίησε τους fans να μην ανυπομονούν, καθώς το πρώτο trailer του Mortal Kombat 2 βρίσκεται ακόμη πολλούς μήνες μακριά.

Το cast της νέας ταινίας έχει αποπειραθεί να εντυπωσιάσει, με προσθήκες όπως η Tati Gabrielle ως Jade, η Adeline Rudolph ως Kitana, ο Martyn Ford ως Shao Kahn, ο Desmond Chiam ως King Jerrod, η Ana Thu Nguyen ως Queen Sindel και ο Damon Herriman ως Quan Chi. Επίσης, το cast περιλαμβάνει τους Lewis Tan ως Cole Young, Chin Han ως Shang Tsung, Joe Taslim ως Sub-Zero, Mehcad Brooks ως Jax, Jessica MacNamee ως Sonya Blade και Hiroyuki Sanada ως Scorpion.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, οι θαυμαστές του Mortal Kombat παραμένουν ανυπόμονοι για την επίσημη κυκλοφορία του Mortal Kombat 2 στις αίθουσες.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQs):

1. Ποιος είναι ο Karl Urban και ποιον ρόλο θα υποδύεται στο Mortal Kombat 2;
– Ο Karl Urban είναι ηθοποιός γνωστός από τις σειρές “The Boys” και τις ταινίες “Star Trek”. Στο Mortal Kombat 2 θα υποδυθεί τον χαρακτήρα Johnny Cage.

2. Έχουμε δει κάποια φωτογραφία από την παραγωγή του Mortal Kombat 2;
– Μέχρι σήμερα δεν έχουν δημοσιευθεί φωτογραφίες από την παραγωγή της ταινίας.

3. Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο trailer του Mortal Kombat 2;
– Ο παραγωγός Todd Garner ανακοίνωσε ότι το πρώτο trailer απέχει ακόμη αρκετούς μήνες.

4. Ποιοι είναι οι ηθοποιοί του cast του Mortal Kombat 2;
– Οι ηθοποιοί που συμπεριλαμβάνονται στο cast είναι οι Tati Gabrielle ως Jade, η Adeline Rudolph ως Kitana, ο Martyn Ford ως Shao Kahn, ο Desmond Chiam ως King Jerrod, η Ana Thu Nguyen ως Queen Sindel, ο Damon Herriman ως Quan Chi, ο Lewis Tan ως Cole Young, ο Chin Han ως Shang Tsung, ο Joe Taslim ως Sub-Zero, ο Mehcad Brooks ως Jax, η Jessica MacNamee ως Sonya Blade και ο Hiroyuki Sanada ως Scorpion.

5. Πότε αναμένεται η επίσημη κυκλοφορία του Mortal Kombat 2;
– Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.

Ορισμοί για κλειδώματα:

– Johnny Cage: Χαρακτήρας από το παιχνίδι Mortal Kombat, ο οποίος είναι ένας μάχιμος ηθοποιός και πολεμιστής.

Συνιστώμενοι σχετικοί σύνδεσμοι:
Mortal Kombat Official Website
Mortal Kombat (1995) – IMDb
Mortal Kombat: Legacy (2011) – IMDb