Νέα streaming υπηρεσία της NASA+: Το διάστημα στην οθόνη σου

Νέα streaming υπηρεσία της NASA+: Το διάστημα στην οθόνη σου

Η NASA ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια νέα δωρεάν streaming υπηρεσία με το όνομα NASA+. Αυτή η υπηρεσία θα προβάλλει live μεταδόσεις αποστολών, εκτοξεύσεις πυραύλων, έρευνες και άλλες δραστηριότητες της NASA. Το NASA+ αποτελεί μέρος του σχεδίου της διαστημικής υπηρεσίας για να ενισχύσει την ψηφιακή παρουσία της.

Η υπηρεσία θα είναι εντελώς δωρεάν και δεν θα περιέχει διαφημίσεις. Θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, όπως iOS, Android, Apple TV, Fire TV και Roku. Οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθήσουν το περιεχόμενο του NASA+ μέσα από την εφαρμογή της NASA ή απευθείας από την ιστοσελίδα της.

Το περιεχόμενο του NASA+ θα περιλαμβάνει live μεταδόσεις, ενημερώσεις αποστολών και εντυπωσιακά βίντεο από τη διαστημική υπηρεσία. Τα πρωτότυπα ντοκιμαντέρ της NASA, που έχουν βραβευτεί με Emmy, θα είναι επίσης διαθέσιμα στην υπηρεσία. Οι λάτρεις του διαστήματος θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν απίστευτες εικόνες και αποκαλυπτήρια από την επιφάνεια του Άρη, τον εσωτερικό κόσμο των πλανητών και πολλά άλλα.

FAQ:
Π: Πόσο θα κοστίζει το NASA+;
Α: Το NASA+ θα είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς συνδρομή ή διαφημίσεις.

Π: Πού μπορώ να παρακολουθήσω το NASA+;
Α: Το NASA+ θα είναι διαθέσιμο σε iOS, Android, Apple TV, Fire TV και Roku.

Π: Τι μπορώ να παρακολουθήσω στο NASA+;
Α: Θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live μεταδόσεις, ενημερώσεις αποστολών και ντοκιμαντέρ της NASA που έχουν βραβευτεί με Emmy.