Αποκάλυψη: Η νέα σειρά Samsung Galaxy S24 θα είναι διαθέσιμη για προ παραγγελία στις 17 Ιανουαρίου

Αποκάλυψη: Η νέα σειρά Samsung Galaxy S24 θα είναι διαθέσιμη για προ παραγγελία στις 17 Ιανουαρίου

Ένα νέο διαρρεύσαντα χρονοδιάγραμμα προ παραγγελιών αποκαλύπτει ότι η Samsung ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα νέα μοντέλα της σειράς Samsung Galaxy S24 στις 17 Ιανουαρίου. Η νέα σειρά θα περιλαμβάνει τα μοντέλα Galaxy S24, S24 Plus και S24 Ultra.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, η Samsung σχεδιάζει να ανοίξει τις προ παραγγελίες για τα νέα smartphones αμέσως μετά την παρουσίαση. Όσοι προ παραγγείλουν τις νέες συσκευές θα λάβουν τα προϊόντα τους μεταξύ 26 Ιανουαρίου και 30 Ιανουαρίου, ενώ οι επίσημες πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στις 30 Ιανουαρίου.

Η επικείμενη κυκλοφορία των Samsung Galaxy S24 σηματοδοτεί μια στροφή για την εταιρεία, καθώς φαίνεται να μετακινεί την κυκλοφορία της σειράς κατά 15 ημέρες νωρίτερα από το αναμενόμενο για να ανταγωνιστεί πιο αποτελεσματικά την κυκλοφορία της σειράς iPhone 15.

Τα νέα μοντέλα αναμένεται να φέρουν προηγμένα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης (AI), συμπεριλαμβανομένης μιας νέας universal assistant με την ονομασία Galaxy Ai.

Για περισσότερα τεχνολογικά νέα, ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Πότε ανοίγουν οι προ παραγγελίες για τα Samsung Galaxy S24;

Οι προ παραγγελίες για τα Samsung Galaxy S24 ανοίγουν στις 17 Ιανουαρίου.

Πότε αναμένεται να παραδοθούν οι προ παραγγελίες των Samsung Galaxy S24;

Οι προ παραγγελίες των Samsung Galaxy S24 αναμένεται να παραδοθούν από 26 Ιανουαρίου έως 30 Ιανουαρίου.

Πότε θα ξεκινήσουν οι επίσημες πωλήσεις της σειράς Samsung Galaxy S24;

Οι επίσημες πωλήσεις της σειράς Samsung Galaxy S24 αναμένεται να ξεκινήσουν στις 30 Ιανουαρίου.

Ποια χαρακτηριστικά θα έχουν τα Samsung Galaxy S24;

Τα Samsung Galaxy S24 αναμένεται να διαθέτουν προηγμένα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης (AI), συμπεριλαμβανομένης μιας νέας universal assistant με την ονομασία Galaxy Ai.