Νέο βήμα στην καριέρα της Πατρινής Παρασκευής Κερασιώτη με τη δική της συλλογή ρούχων

Νέο βήμα στην καριέρα της Πατρινής Παρασκευής Κερασιώτη με τη δική της συλλογή ρούχων

Η Πατρινή Παρασκευή Κερασιώτη, γνωστή από το GNTM 3, ανακοίνωσε το νέο βήμα στην καριέρα της. Μέσα από ένα post στον λογαριασμό της στο Instagram, αποκάλυψε ότι θα δημιουργήσει τη δική της συλλογή ρούχων. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, η Παρασκευή δεν εγκαταλείπει ποτέ την πάθησή της για το μόντελινγκ.

Στη δήλωσή της, η Παρασκευή αναφέρει ότι είναι πανευτυχής για αυτή την ευκαιρία, παρόλο που αντιμετωπίζει προκλήσεις και δυσκολίες. Σχηματίζει τη δική της εταιρία μόδας και επιδιώκει να δημιουργήσει ρούχα με αγάπη. Εκφράζει την εκτίμησή της για την υποστήριξη των ακολούθων της και εύχεται να προχωρήσει η προσπάθειά της.

Ωστόσο, για να πραγματοποιήσει αυτό το επαγγελματικό βήμα, η Παρασκευή αναφέρει ότι θα χρειαστεί να συνεχίσει να εργάζεται σε μια δεύτερη δουλειά. Όπως είναι γνωστό, στην Ελλάδα χρειάζεται σημαντικό κεφάλαιο για να ανοίξεις τη δική σου επιχείρηση. Η Πατρινή μοντέλο δε φοβάται την εργασία και είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για την επίτευξη των στόχων της.

Η οικογένεια αποτελεί για την Παρασκευή μια σημαντική πηγή στήριξης, όπως έχει συμβεί πάντα. Η αδερφή της, Μαρία, της ευχήθηκε καλή τύχη για τη νέα της προσπάθεια.

Με αυτή την ανακοίνωση, η Πατρινή Παρασκευή Κερασιώτη αποδεικνύει την αφοσίωσή της στον κόσμο του μόντελινγκ και την προσπάθειά της να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Με πίστη, υπομονή και επιμονή, εκείνη που κάνει για να πιστεύει και να παλεύει για την επιτυχία της, είναι βέβαιο ότι θα πετύχει κάθε στόχο που έχει θέσει.