Η Τέιλορ Σουίφτ γίνεται μάθημα σε πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια

Η Τέιλορ Σουίφτ γίνεται μάθημα σε πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια

Η διάσημη τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ έχει αφήσει εποχή στη μουσική βιομηχανία με την επιτυχία της περιοδείας της “Eras”. Τώρα, η επιρροή της Σουίφτ στη μουσική παγκόσμια σκηνή θα μελετηθεί και σε ένα πανεπιστήμιο.

Το Κολέγιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια θα προσφέρει ένα μάθημα με τίτλο “Καλλιτεχνικά και Επιχειρηματικότητα: Η εκδοχή της Τέιλορ” την επόμενη άνοιξη. Το μάθημα θα επικεντρωθεί στη μοναδική ικανότητα της Σουίφτ να συνδέεται με το κοινό της μέσα από το λυρικό της στυλ και το branding της.

Το πρόγραμμα σπουδών αναφέρει ότι το μάθημα θα εξερευνήσει τον τρόπο με τον οποίο η τέχνη και η αυθεντικότητα μπορούν να δημιουργήσουν διαρκή αξία και μια βιώσιμη επιχείρηση. Η καθηγήτρια Κρίσταλ Χαριάντο έχει δηλώσει ότι το μάθημα θα περιλαμβάνει στοιχεία λογοτεχνίας, οικονομικών, επιχειρήσεων και κοινωνιολογίας, ώστε να μπορέσουν οι φοιτητές να μελετήσουν την επήρεια της Σουίφτ ως καλλιτέχνιδας και τον τρόπο με τον οποίο οι λογοτεχνικές της κατασκευές δημιουργούν νόημα.

Η πρωτοβουλία αυτή από το Κολέγιο Μπέρκλεϊ αντιπροσωπεύει το ενδιαφέρον για τον συνδυασμό της τέχνης και της επιχειρηματικότητας, δύο πτυχές που συχνά θεωρούνται αντίθετες, αλλά μπορούν να συμβαδίσουν για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης καριέρας.

FAQ:
1. Ποιο πανεπιστήμιο θα προσφέρει το μάθημα για την Τέιλορ Σουίφτ;
Το Κολέγιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια.

2. Ποιο είναι το θέμα του μαθήματος;
Το μάθημα είναι με τίτλο “Καλλιτεχνικά και Επιχειρηματικότητα: Η εκδοχή της Τέιλορ” και επικεντρώνεται στην επιρροή της Σουίφτ στον τομέα της μουσικής και τον τρόπο δημιουργίας αξίας και βιώσιμης επιχείρησης.

3. Ποιος θα διδάξει το μάθημα;
Το μάθημα θα διδάσκεται από την πτυχιούχο Οικονομικών, Κρίσταλ Χαριάντο.

4. Ποια θέματα θα καλυφθούν στο μάθημα;
Το μάθημα θα περιλαμβάνει στοιχεία λογοτεχνίας, οικονομικών, επιχειρήσεων και κοινωνιολογίας.