Η υποστήριξη για παλαιότερες εκδόσεις Android διακόπτεται – Τι σημαίνει αυτό για τους χρήστες;

Η υποστήριξη για παλαιότερες εκδόσεις Android διακόπτεται – Τι σημαίνει αυτό για τους χρήστες;

Οι χρήστες Android θα πρέπει να προσέξουν, καθώς η Google ανακοίνωσε ότι θα διακόψει την υποστήριξη παλαιότερων εκδόσεων του λειτουργικού συστήματος. Αυτή η απόφαση προκαλεί αντιδράσεις στην κοινότητα Android, καθώς οι χρήστες πρέπει να αναβαθμίσουν σε νεότερες εκδόσεις για να έχουν πρόσβαση σε μεγάλες ενημερώσεις και νέα χαρακτηριστικά.

Η επόμενη μεγάλη ενημέρωση του Google Chrome, για παράδειγμα, θα είναι διαθέσιμη μόνο σε συσκευές που τρέχουν Android 8 και άνω. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες που χρησιμοποιούν παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος δεν θα λαμβάνουν την αναβάθμιση αυτή και θα περιοριστούν στις υπάρχουσες λειτουργίες του προγράμματος.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Chrome δεν θα σταματήσει να λειτουργεί σε παλαιότερες εκδόσεις του Android, αλλά απλά δεν θα λαμβάνει περαιτέρω ενημερώσεις. Ωστόσο, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ασφαλειακά προβλήματα και προβλήματα συμβατότητας με άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες.

Οι χρήστες που θέλουν να παραμείνουν ενημερωμένοι με τα τεχνολογικά νέα μπορούν να ακολουθήσουν το Techmaniacs.gr στο Google News ή να προσθέσουν το Techmaniacs.gr στον RSS feeder τους, χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Συχνές ερωτήσεις:

1. Ποια είναι η απόφαση της Google για την υποστήριξη παλαιότερων εκδόσεων Android;

Η Google ανακοίνωσε ότι θα διακόψει την υποστήριξη παλαιότερων εκδόσεων του Android και θα επικεντρωθεί σε νεότερες εκδόσεις για τον Chrome και άλλες εφαρμογές.

2. Πώς επηρεάζει αυτή η απόφαση τους χρήστες Android;

Οι χρήστες πρέπει να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους σε νεότερες εκδόσεις Android για να έχουν πρόσβαση σε νέες ενημερώσεις και χαρακτηριστικά στις εφαρμογές.

3. Τι σημαίνει ότι ο Chrome δεν θα λαμβάνει περαιτέρω ενημερώσεις;

Οι χρήστες με παλαιότερες εκδόσεις Android θα μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τον Chrome, αλλά δεν θα λαμβάνουν περαιτέρω αναβαθμίσεις και νέες λειτουργίες.

4. Πού μπορούν οι χρήστες να βρουν περισσότερες πληροφορίες;

Οι χρήστες μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο του Techmaniacs.gr στην ενότητα νέων τεχνολογιών.