Προβλήματα με το [email protected] – Εναλλακτικές επιλογές επικοινωνίας με την Cosmote

Προβλήματα με το [email protected] – Εναλλακτικές επιλογές επικοινωνίας με την Cosmote

Οι χρήστες της Cosmote αντιμετωπίζουν προβλήματα με το γνωστό email επικοινωνίας της εταιρείας, το [email protected], το οποίο δεν λειτουργεί εδώ και κάποιο διάστημα. Σε απάντηση που εστάλη στο εν λόγω email, οι χρήστες έλαβαν μια αυτοματοποιημένη απάντηση που τους κατευθύνει στις εναλλακτικές επιλογές επικοινωνίας με την Cosmote.

Ειδικότερα, οι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν με την Εξυπηρέτηση Οικιακών Πελατών στο τηλέφωνο 13888 ή με την Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών στο 13818. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής επικοινωνίας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα της Cosmote, στο www.cosmote.gr.

Ως εναλλακτική λύση, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή MyCosmote και να επικοινωνήσουν μέσω chat με την Cosmote στην ενότητα βοήθειας. Επιπλέον, για τεχνικά θέματα, μπορούν να καλέσουν το 13788 χωρίς καμία χρέωση από οποιοδήποτε δίκτυο.

Παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ιστότοπο Techmaniacs.gr για πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία και τις τελευταίες ειδήσεις. Για να είστε πάντα ενημερωμένοι, μπορείτε επίσης να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας, χρησιμοποιώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο: [URL του RSS feeder σας].

Συχνές Ερωτήσεις:

Ερώτηση: Γιατί το [email protected] δεν λειτουργεί;
Απάντηση: Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ακριβές αίτιο της μη λειτουργίας του [email protected] από την Cosmote.

Ερώτηση: Ποιες είναι οι εναλλακτικές επιλογές επικοινωνίας με την Cosmote;
Απάντηση: Οι εναλλακτικές επιλογές επικοινωνίας με την Cosmote περιλαμβάνουν την επικοινωνία με την Εξυπηρέτηση Οικιακών Πελατών και την Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας, καθώς και μέσω της εφαρμογής MyCosmote και του τηλεφωνικού αριθμού 13788 για τεχνικά θέματα.